Pesulan TOP 5 vaatehuoltovinkkiä

Aina sattuu ja tapahtuu. Ja me pesulan väki olemme sitä varten että autamme ja neuvomme. Meille pesulaan ei tarvitse varata aikaa, riittää kun piipahtaa sisään. Vaatteiden pesu onnistuu parhaimmillaan kolmessa tunnissa, joten kauppareissulla voi jättää ja noutaa puhtaan lähtiessä. Pesun hintaan kuuluu aina tahran käsittely, pesu ja viimeistely. Tervetuloa!

Talven kunniaksi kokosimme muutaman vinkin

 • Uudet vaatteet kannattaa suojakäsitellä pesulassa. Tällöin jopa punaviini voi irrota vaaleasta silkkipuserosta.
   
 • Jos punaviiniä läikkyy päällesi, imeytä tahra huokoiseen paperiin. Varo käyttämästä värillistä servettiä, josta irtoaa väriä vaatteeseen. Nauti toinen lasillinen ja anna ammattilaisen hoitaa tahranpoisto.
   
 • Sähköisyyttä poistava, suihkutettava antistatic tuote on loistava pakkasella, erityisesti villa- ja silkkivaatteille ja esim. hameen vuoriin.
   
 • Suihkuta hajuvettä ja hiuslakkaa ennen pukeutumista. Suihkautus saattaa imeytyä kankaaseen ja tulla esiin ikävinä läikkinä vasta pesun jälkeen.
   
 • Juhlavaatteiden kainalokohtiin on monesti ommeltu kankaisia kainalosuojia. Nopea vaihtoehto on hankkia kertakäyttöisiä kainalosuojia, jotka ovat käteviä kiinnittää puvun tai takin kainalokohtiin tarrapinnan ansiosta.

Liity asiakkaaksemme, saat ajankohtaisista vinkkejä vaatehuoltoon ja tietoa tarjouksistamme.

Palveluihimme kuuluu kemiallinen pesu tai toiselta nimeltään kuivapesu ja vesipesu. Myös emulsiopesu, tekstiilien suojauskäsittely ja erikoismateriaalien kuten nahan pesu hoituvat turvallisesti pesulataitureidemme käsissä.

Meiltä onnistuu myös kaikkien kodintekstiilien pesut: mattojen pesu, pöytäliinojen pesu ja verhojen pesu. Hyvä uni tarvitsee puhtaat sänkytekstiilit ja osaamistamme on myös peittojen ja tyynyjen pesut.

Puhdasta tulee

Verhot ja pöytäliinat huolletaan keskitetysti erikoispesulassa

Turvallista matkaa!

Myös matkustamon tekstiilien ja istuinvöiden tarkkaan valvottu puhdistaminen ja tarkistaminen ovat osa lentoturvallisuutta. Lue yhteistyöstämme Finnairin kanssa.