Nyt on kevättä hinnoissa - Kaikki takit pesuun!

Kevät kolkuttelee jo nurkan takana! Nyt on hyvä hetki tuoda talvitakit huoltoon ja tarkistaa kevättakkien kunto.

Päällystakit kaipaavat monesti erikoishuoltoa ja käsittelyä  pysyäkseen käyttökuntoisina pidempään.  Esimerkiksi untuvatakin pesu voi olla kotioloissa aikaa vievä ja haastava prosessi. SOL Pesuloista saat aina ammattitaitoista apua vaatteiden huoltoon. Me pesulan väki olemme sitä varten että autamme ja neuvomme. Meille ei tarvitse varata aikaa, riittää kun piipahtaa sisään. Vaatteiden pesu onnistuu parhaimmillaan kolmessa tunnissa, joten kauppareissulla voi jättää ja noutaa puhtaan lähtiessä. Pesun hintaan kuuluu aina tahran käsittely, pesu ja viimeistely.

Hymyklubin jäsenille takkien pesut tarjoushinnoin
päällystakki 25 €
untuvatakki 35 €
erikoisuntuvatakki 50 €

Takki kuin takki, hinta sisältää pesun ja viimeistelyn. Tarjous on voimassa Hymyklubilaisille 10.–30.4.2017 kaikissa SOL Pesuloissa. Ovh. päällystakeille 30 €, untuvatakit 41,80 € ja erikoisuntuvatakit 54,30 €. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.  Jos et vielä ole Hymyklubilainen, tarvitset vain voimassaolevan sähköpostiosoitteen ja visiitin lähimpään pesulaan. Tervetuloa!

 

Puhdasta tulee

Verhot ja pöytäliinat huolletaan keskitetysti erikoispesulassa

Turvallista matkaa!

Myös matkustamon tekstiilien ja istuinvöiden tarkkaan valvottu puhdistaminen ja tarkistaminen ovat osa lentoturvallisuutta. Lue yhteistyöstämme Finnairin kanssa.