Tuhansia neliöitä, joiden pitäisi loistaa puhtautta joka päivä? Valmis rakennusprojekti, jonka työmaan jäljet on vielä putsattava viimeisen päälle? Poikkeuksellisen vaativissa tilanteissa on paras kääntyä SOL Palveluiden puoleen. Huippuunsa koulutetut siivoamisen asiantuntijamme ovat varma ja tehokas ratkaisu kaikkiin puhtaanapidon tilanteisiin.

Muovaamme oikean ratkaisun juuri sinua koskettavaan siivoustarpeeseen, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarviketeollisuuden tuotannon tila. Olemme monen hotellin ja majoituskohteen luotettava kumppani, jossa siivouksen ladun takaa Joutsenmerkitty hotellisiivous. Pidämme huolta tuhansien suomalaisten arkipäivän viihtyvyydestä vastaten arjen ylläpitosiivouksista toimistoissa, päiväkodeissa ja kouluissa.  Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen. Palveluratkaisut yhdistää siivoustehtävien kylkeen vaivattomasti vaikkapa vartiointia tai kiinteistönhuoltoa.

Vastuullista siivouspalvelua

Teemme pitkäjänteistä ja järjestelmällistä henkilöstön osaamisen kehittämistä sekä uudelleen perehdytystä puhtauden ja korkean hygienian kohteissa. Panostamme perehdytykseen ja kohteessa tapahtuvaan asiakaskohtaiseen opastamiseen, millä varmistamme henkilöstön sitoutumisen ja ymmärryksen tavoitellusta laatutasosta. Mahdollisuuksien mahdollistajana tarjoamme siivoustyötä matalan kynnyksen työpaikkoja nuorille ja maahanmuuttajille.

Perehdytystä ja koulutusta siivouspalveluissa

Meillä SOLissa on tarjolla monenlaisia polkuja kohti omannäköistä työuraa. Työelämäkouluttajana haluamme antaa mahdollisuuden kasvaa, tehdä töitä ja kehittyä samaan aikaan.  Koulutusohjelmamme muodostuu toimialakohtaisista koulutuksista, joista jokaisella on oma laaja valmennus- ja koulutusohjelmansa. Lisäksi olemme suuri oppisopimuskouluttaja.

Henkilöstön työkykyyn panostaminen – SOL Life henkilöstön apuna, jossa jatkuvan välittämisen mallin avulla esimiehet puuttuvat työkykyongelmiin jo niiden alkuvaiheessa. Päätavoitteita ovat sairauspoissaolojen ennaltaehkäiseminen, tapaturmien vähentäminen sekä ennenaikaisten työkyvyttömyyseläkkeiden torjuminen.

Ympäristöystävällistä siivousta

Siivouspalveluissa oman toimintamme aineet ja tarvikkeet muodostavat alle 3 % konsernimme hiilijalanjäljestä, mitä johtuu sekä hankintojemme ympäristömyönteisyydestä että vaatimuksesta hiilijalanjäljen huomioimiseksi kaikessa tekemisessämme. Suomessa olemme päässeet ennenaikaisesti tavoitteeseen joutsenmerkittyjen pesuaineiden osalta, niiden osuus kaikista aineista on 92 %. Tavoitteemme on 95 % vuoteen 2025 mennessä.
Työvaatteet teetämme kierrätetystä materiaalista. Näin säästimme vuonna 2021 16 638 kg CO2 -päästöjä verrattuna ”neitseellisen polyesterin” käyttöön.