Mattojen pesut laadukkaasti

Meillä SOL Pesulassa ammattitaitoinen henkilökunta pesee matot aina niiden materiaalien vaatimalla tavalla. Materiaalista riippuen pesemme matot joko laaka- eli tasopesuna tai koneellisesti. Mattojen kuivauksessa huomioimme myös maton laadun. Matot kuivatetaan aina kuivaushuoneessa, näin varmistamme maton nopean kuivumisen. Lue lisää mattojen pesumenetelmistä täältä.

Mattojen pesuhinnat

Matot (minimiveloitus 1 m²)                             euro

Puuvilla-, villamatto. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16,30/m²
Nukkamatto . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .19,10/m²
Paperi-, sisalmatto  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  20,40/m²
Aito -, tuftattu matto . .. . . . . . . . . . . . . . . . . 31,80/m²

Pesuhintaan kuuluu tahranpoisto ja materiaalin mukaan valittu pesutapa joko laaka- eli tasopesuna, vaahtopesuna, konepesuna tai kemiallisena pesuna. Hinta sisältää kuivauksen kuivaushuoneessa ja pesun yhteydessä on mahdollista ostaa myös hajunpoisto-/otsonointikäsittely.

Palvelemme: Helsinki, Espoo,  Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava,  Lohja, Hämeenlinna, Joensuu,  Porvoo, Lappeenranta, Tampere, Turku, Oulu, Raisio, Riihimäki,  Rovaniemi, Seinäjoki, Vaasa

Mattojen noutopalvelu

Mattojen pesut kätevästi myös kotinoutopalvelumme kautta. Kotinouto on tilattavissa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) sekä Lohjalla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa.

Mattojen pesut ympäristöystävällisesti pesulassa

Vastuullisinta on hoitaa mattojen pesut pesulassa. Käytämme ympäristöystävällisiä ja uusinta teknologiaa olevia koneita ja laitteita pesuissa. Meillä voit pesettää niin isot matot kuin pienetkin matot kaiken kokoiset, näköiset ja tuntuiset matot.

Hinnastoomme pääset tutustumaan tästä

Lisätietoja hinnoistamme saat kysymällä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.

Täältä pääset kurkkaamaan, miten mattoja pestään pesulassa!