Mattojen pesut laadukkaasti

Meillä SOL Pesulassa ammattitaitoinen henkilökunta pesee matot aina niiden materiaalien vaatimalla tavalla. Materiaalista riippuen pesemme matot joko laaka- eli tasopesuna tai koneellisesti. Mattojen kuivauksessa huomioimme myös maton laadun. Matot kuivatetaan aina kuivaushuoneessa, näin varmistamme maton nopean kuivumisen.

Palvelemme: Helsinki, Espoo,  Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava,  Lohja, Hämeenlinna, Joensuu,  Porvoo, Lappeenranta, Tampere, Turku, Oulu, Raisio, Riihimäki,  Rovaniemimi, Seinäjoki, Vaasa

Tilaa mattojen noutopalvelu

Mattojen pesut kätevästi kotinoutopalvelumme kautta. Kotinoudot pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Kotinoutopalvelu

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Noudot maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17 - 21
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Palautukset maanantaina ja keskiviikkona klo 17 - 21

Mattojen pesut ympäristöystävällisesti pesulassa

Vastuullisinta on hoitaa mattojen pesut pesulassa. Käytämme ympäristöystävällisiä ja uusinta teknologiaa olevia koneita ja laitteita pesuissa. Meillä voit pesettää niin isot matot kuin pienetkin matot kaiken kokoiset, näköiset ja tuntuiset matot.

Hinnastoomme pääset tutustumaan tästä

Lisätietoja hinnoistamme saat kysymällä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.

Täältä pääset kurkkaamaan, miten mattoja pestään pesulassa!