Mattojen pesut ammattitaidolla

Matot pestään aina niiden materiaalien vaatimalla tavalla. Matot kuivatetaan kuivaushuoneessa, jolloin varmistetaan maton huolellinen kuivaaminen. Huolellinen kuivaus estää epämiellyttävät hajut, kuivumisrajat sekä materiaalien kellastuminen. Lue lisää mattojen pesumenetelmistä täältä. 

SOL Pesuloissa onnistuu kaiken kokoisten ja näköisten mattojen pesut ilman ajanvarausta ammattitaidolla ympäristöystävällisesti. Erilaisten pesumenetelmien lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu suojakäsittely ja hajunpoistomenetelmä. Suojakäsittelyä suositellaan otettavaksi erityisesti vaaleille ja lyhytnukkaisille matoille sekä paperinarumatoille.

Mattojen pesuhinnat

Matot (minimiveloitus 1 m²)                             euro

Puuvilla-, villamatto. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16,30/m²
Nukkamatto . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .19,10/m²
Paperi-, sisalmatto  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  20,40/m²
Aito -, tuftattu matto . .. . . . . . . . . . . . . . . . . 31,80/m²

Pesuhintaan kuuluu tahranpoisto ja materiaalin mukaan valittu pesutapa joko laaka- eli tasopesuna, vaahtopesuna, konepesuna tai kemiallisena pesuna. Hinta sisältää kuivauksen kuivaushuoneessa ja pesun yhteydessä on mahdollista ostaa myös hajunpoisto-/otsonointikäsittely.

Kotinoutopalvelu

Mattojen pesut kätevästi myös kotinoutopalvelumme kautta. Kotinouto on tilattavissa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) sekä Lohjalla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa.

Tee kotinoutotilaus

Lisätietoja palveluistamme saat kysymällä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi: Helsinki, Espoo,  Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava,  Lohja, Hämeenlinna, Joensuu,  Porvoo, Lappeenranta, Tampere, Turku, Oulu, Raisio, Riihimäki,  Rovaniemi, Seinäjoki, Vaasa

Voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.