Korjausompelun tarkoituksena on pidentää tekstiilin käyttöikää. Vaatteiden ja kodintekstiilien korjausompelulla haluamme tuoda esiin sen, ettei pikkuvikaista tuotetta tarvitse heittää suoraan pois. Housujen lahkeiden lyhentäminen, vetoketjun vaihto, reiän paikkaus tai vaikkapa napin ompelu onnistuu helposti meillä. Teemme myös korjauksia mattoihin.

Korjausompelua on tarjolla kaikissa Helsingin, Espoon, Vantaan ja Turun pesulamyymälöissä. Korjausompelupalvelua löytyy myös Hämeenlinnasta, Jyväskylästä, Järvenpäästä, Kauniaisista, Keravalta, Laihiasta, Lohjalta, Oulusta, Pirkkalasta, Porista, Porvoosta, Raisiosta, Rovaniemeltä, Tampereelta ja Vaasasta. Voit myös aina ottaa yhteyttä lähimpään pesulaasi ja varmistaa sieltä suoraan korjausompelupalvelusta.

Normaali toimitusaika korjausompelulle on noin kahdeksan arkipäivää. Poikkeuksena on Helsingin Eteläisen Makasiininkadun toimipiste, jossa toimitusaika on sovittaessa muutama päivä.

Korjausompelun hinnoista kannattaa kysyä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.

Katso tästä lähimmän SOL Pesulasi yhteystiedot