Vastuullinen yritystoiminta tarkoittaa SOLissa yrityksen liiketoimintaa tukevaa, omaehtoista vastuullisuutta, joka määräytyy yrityksen arvojen ja tavoitteiden perusteella ottaen huomioon keskeiset sidosryhmät.

Työllistämme yli 14 000 henkilöä ja kannamme vastuuta heidän työympäristöstä ja -viihtyvyydestä. Olemme vahva työelämäkouluttaja ja pitkäjänteisellä henkilöstön osaamisen kehittämisellä takaamme alamme parhaat osaajat. Panostamme palvelun johtamiseen ja oikeudenmukaiseen henkilöstöpolitiikkaan tarjoten työmahdollisuuksia erilaisille ihmisille. Näin mahdollistamme työpaikkojen säilyvyyden ja korkean työtyytyväisyyden.

Haluamme olla asiakkaillemme ylivoimainen kumppani, jossa huolehdimme heidän tarpeistaan, teknologiaa hyväksikäyttäen. Luottamus on yhteistyömme edellytys, jonka ansaitsemme arjen teoilla. Teemme tinkimättömästi töitä asiakassuhteemme ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Juhapekka Joronen, SOL Palveluiden toimitusjohtaja ja SOLin                     toinen perheyrittäjä, kertoo vastuullisuuden merkityksestä SOLissa.