Turvallisuuspalveluissa on tarjolla työtä motivoituneille ja huolellisille persoonille. Vaihtelevat ja vaativatkin tilanteet kysyvät ennen kaikkea empaattisuutta, rauhallisuutta ja loistavia asiakaspalvelutaitoja. Turvallisuusalaa voit oppia vain käytännön töissä, joten tartu tilaisuuteen, jos sinulla on jo:

  • vartijakortti (tai halu kouluttautua väliaikaiseksi vartijaksi)
  • 18 vuoden ikä
  • riittävä suomen kielen taito asiakaspalvelutilanteiden sujuvaksi hoitamiseksi

Avoinna on monia mahdollisuuksia niin piirivartioinnin, myymälävartioinnin kuin myös aula/vahtimestarin tehtävissä. Työvuorot määräytyvät asiakaskohteen tarpeen mukaan ja työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan sekä arkipäivistä viikonloppuun.

SOL Palvelut on suuri suomalainen, palvelualan perheyritys. Tuotamme monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita. Aurinkovoimalamme yhdistää asiakaspalvelun sekä hälytys- ja etähallintapalvelut yhdeksi kokonaisuudeksi. Toimimme kansainvälisesti Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Baltiassa ja Venäjällä, työllistäen kansainvälisesti yli 14 000 henkilöä. Jokainen SOLilainen on tärkeässä tehtävässä toteuttamassa palvelujamme. Aurinkoinen palvelu merkitsee sitä, että meidän kanssamme asioidessaan asiakas tuntee olevansa tekemisissä iloisen ja osaavan ammattilaisen kanssa. Haluamme, että työntekijämme onnistuvat työssään, kehittyvät ja laajentavat osaamista.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme »

Jätä turva-alan avoin hakemus »