Palvelevia SOL Pesuloita sijaitsee kattavasti ympäri Suomen, palvellen yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä. SOL Pesulapalveluiden palveluihin kuuluvat mm. kemiallinen pesu, erikoisvesipesut, mattojen ja verhojen pesut, nahkapesut, liinavaate- ja kodintekstiilien pesut sekä korjauspalvelut, SOL Suojakäsittelyotsonointi ja vahinkopyykin pesu. Kaikki tekstiilit huolletaan vastuullisesti, ympäristöystävällisiä pesuaineita ja -menetelmiä käyttämällä.

Hyväksythän statistics evästeet katsoaksesi videon

Pesuloidemme tilat ovat moderneja, tyylikkäitä ja visuaaliselta ilmeeltään erottuvia. Viihtyisän työympäristön lisäksi pääset työskentelemään uusilla hyvillä työvälineillä sekä koneilla.

Työnhakijoilta toivomme positiivista asennetta, asiakaspalvelutaitoja ja riittävää suomen kielen taitoa. Tekstiilialan koulutus katsotaan eduksi, mutta jokainen uusi työntekijämme saa kattavan perehdytyksen.

SOL Pesulapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka on 14 000 aurinkoista SOLilaista työllistävä kansainvälinen perheyritys. SOLilaisessa työkulttuurissa arvostetaan oma-aloitteisuutta, rehellisyyttä ja täsmällisyyttä. Työntekijät ovat tasa-arvoisia keskenään ja esimiestäkin voi sinutella. Me SOLissa haluamme tuottaa asiakkaillemme elämyksiä arkeen. Elämys arjessa ilahduttaa, innoittaa ja sykähdyttää. Parhaimmillaan se tuo hyvän mielen, hyvän arjen ja puhtauden sekä turvallisuuden tunteen. Jokainen SOLilainen on tärkeässä tehtävässä toteuttamassa palvelujamme. Aurinkoinen palvelu merkitsee sitä, että meidän kanssamme asioidessaan asiakas tuntee olevansa tekemisissä iloisen ja osaavan ammattilaisen kanssa. Haluamme, että työntekijämme onnistuvat työssään, kehittyvät ja laajentavat osaamista. Pidämme huolen työntekijöistämme ja tarjoamme Smartum-liikuntaedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Katso Ellan uratarina millaista on olla töissä SOL Pesulassa

Hyväksythän statistics evästeet katsoaksesi videon