Olitpa sitten ensimmäistä työpaikkaasi hakeva nuori, vasta ammattiisi valmistunut tai alasi rautainen ammattilainen, meillä on sinulle töitä. Kauttamme voit löytää työpaikan rakentamisen, logistiikan tai teollisuuden aloilta. Toimimme myös monilla muilla aloilla.

Työmahdollisuuksien kirjomme on laaja ja meiltä löydät joustavan työpaikan, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Voit siis vaikkapa kerryttää työkokemusta välivuotenasi tai hakea urallesi uusia haasteita laajempaa kokemusta vaativista työtehtävistä.

Haemme myös alansa kokeneita ammattilaisia vaativampiin tehtäviin aina esimiestasolle asti. Meillä voit myös kehittää omaa osaamistasi – koulutamme työntekijöitämme ja autamme heitä kasvamaan toimenkuvassaan. Tärkeintä on se, että sinulla on positiivinen asenne, halu menestyä työssäsi sekä aktiivinen ote työntekoon. Nämä ovat ominaisuuksia, joilla pärjäät meillä.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL-konsernin tytäryhtiö. Olemme kansainvälinen perheyritys ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 2000 osaajaa erilaisissa tehtävissä ja työsuhteissa. Tarjoamme sinulle työmahdollisuuksia esimerkiksi logistiikan, teollisuuden, rakentamisen, kaupan ja ravintola-alan tehtävissä. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme, että sinä viihdyt työssäsi. Panostamme työntekijöihimme aina haastatteluvaiheesta lähtien ja varmistamme, että sinä tunnet olosi kotoisaksi SOLilla.

Haluamme joukkoomme alojensa parhaat osaajat. Katso kaikki avoimet työpaikkamme ja löydä juuri sinun osaamistasi vastaava työ kanssamme!

Katso avoimet työpaikkamme »