Ovet auki huippuduuniin!

Rekrytoimme työntekijöitä Kaskipuu Oy:lle – haluatko mukaan huikeaan joukkoomme? Maalariksi, koneistajaksi, pakkaajaksi, lasittajaksi? Kenties asiakaspalveluun tai tilaustentallentajaksi? Löydät tältä sivulta tietoa Kaskipuusta ja alla on avoimet työpaikat!

Käsistään taitavan nuoren perheenisän Eero Kasken taloprojekti lähestyi maalia, mutta ulko-ovi jäi suljettaessa ”tärisemmään varttitunniksi paikoilleen.” Eihän sellaista ovea voinut tekijämies kelpuuttaa muuten priimaan taloon.

Niinpä puun kanssa sinunkaupat tehnyt Eero valmisti itse jämerän ja tyylikkään oven taloonsa, ja pian Eeron ovia tultiin kysymään kauempaakin. Syntyi Kaskipuu, joka on vuodesta 1978 kasvanut yhden käsiparin yrityksestä yli 200 ammattilaisen kansainväliseksi konserniksi.

Toisen polven perheyritys Kaskipuu tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

SOL & Kaskipuu yhteistyö

SOL Henkilöstöpalvelut ja Kaskipuu ovat tehneet yhteistyötä jo hyvin pitkään. Olemme saaneet kunnian toimia rekrytointikumppanina sekä Ylikiimingin että Viitasaaren tehtaille. Yleisimmät työnimikkeet ovat tuotantotyöntekijä, maalari, CNC-koneistaja, asiakaspalvelija ja tilaustallentaja.

Hakemamme henkilöt ovat motivoituneita ja innokkaita oppimaan. Aiempi kokemus ja koulutus ovat ehdottomasti eduksesi, mutta saat hyvän perehdytyksen työhön, jolloin Kaskipuun ovet ovat auki muillekin.

Kaskipuulla on loistava yhteishenki ja työtyytyväisyys on huippuluokkaa. Työntekijämme ovat viihtyneet hyvin työssään! Kasvavassa ja menestyvässä firmassa on hyvä tehdä töitä – saat työkavereiksesi alan konkareita ja loistavat etenemismahdollisuudet. Tiesitkö, että Kaskipuu palkkaa monia työntekijöitämme omille kirjoilleen?

Lisätietoja antavat:
Ylikiimingin rekrytointi – Janne Määttä | 040 868 4796 | janne.maatta@sol.fi

Viitasaaren rekrytointi – Minna Kunnari | 040 481 4534 | minna.kunnari@sol.fi

Katso avoimet työpaikat alta ja halutessasi jätä avoin työhakemus: