Teknologiayritys löytää osaajia

Kansainvälisen Keysight Technologies -yhtiön oululaisessa Nemo Wireless Network Solutions -yksikössä työskentelee vaativissa tuotanto- ja asiakaspalvelutehtävissä SOL Henkilöstöpalveluiden työntekijöitä. – Heillä on laaja työnkuva ja he ovat innokkaita, motivoituneita ja toimivat osana tiimiä, Nemon Tanja Leinonen sanoo.

Henkilöstöpalvelut

Lasitehtaan rekrytointi sujuu

Haapajärvellä ja Kiuruvedellä rakennusteollisuuden lasituotteita valmistava PLG on käyttänyt SOLin henkilöstöpalveluja jo viisi vuotta. – Palvelu säästää enimmältä etsimiseltä, mikä on meille helppoa, PLG:n tuotantopäällikkö Petri Savimäki sanoo.

Henkilöstöpalvelut

Hyvällä asenteella

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri vastaa yli puolen Suomen sairaanhoidosta. SOL Henkilöstöpalveluiden kautta on saatu osaavia tekijöitä monenlaisiin töihin jo vuosien ajan.

Henkilöstöpalvelut

Joustoa kausivaihteluiden ehdoilla

Oululainen Ravintola Nallikari on tehnyt parin vuoden ajan yhteistyötä SOLin kanssa. Raudanlujat ammattilaiset pyörittävät ravintolaa ja henkilöstövuokrauksen ammattilaiset takaavat heille osaavan henkilökunnan.

Henkilöstöpalvelut

Valinta osui nappiin

SOL tarjoaa aurinkoista palvelua myös henkilöstönvälityksessä. Jyväskyläläisellä Keski-Suomen Vahinkopalveluilla on hyvät kokemukset rekrytointipalveluista.

Henkilöstöpalvelut