SOL Henkilöstöpalvelut on  monipuolinen ja palveleva kumppani.  Asiakaslähtöinen ja innovatiivinen toimintamme mahdollistaa henkilöstövuokrauksen joustavimmat ratkaisut.
Luomme kumppanina asiakkaillemme edellytykset keskittyä ydinliiketoimintaan. Henkilöstövuokraus on joustava ja turvallinen tapa hakea ammattitaitoista lisä- tai sijaistyövoimaa muuttuviin markkinatilanteisiin ja sesonkeihin.

Olemme auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja luotettavasti tarjoten reiluja vuokratöitä.

Henkilöstövuokrauksen vuokraa ja varmistu -lupauksemme

Ennen rekrytointipäätöksen tekoa henkilöstövuokraus on joustava tapa saada näkemystä työntekijän soveltuvuudesta haettuun tehtävään.

Henkilöstövuokrauksen rekrytointi

Henkilöstöllämme on kokemusta työelämästä ja rekrytoinneista. Samalla ammattitaidolla haemme sopivat henkilöt kulloinkin auki olevaan tehtävään. Laadimme hakuilmoitukset, huolehdimme niiden markkinoinnista, vastaamme tiedusteluihin ja käsittelemme hakemukset. Haastattelemme hakijat ja esittelemme ehdokkaat asiakasyritykselle. Käytämme tilanteen mukaan rekisteri-, ilmoitus- ja suorahakuja.

 • Työntekijöiden ja toimihenkilöiden suorarekrytoinnit
       Teemme luottamuksellisia suorahakuja asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan.
 • Henkilöarvioinnit
       Yhteistyökumppaneidemme kanssa räätälöimme tarpeen mukaan henkilöstön soveltuvuus-, motivaatio- ja työprofiilitestit.
 • Ulkoistamisprojektit
       Hoidamme työntekijöiden työsuhteet ja työllistämisen. Vapautamme asiakkaamme omaan liiketoimintaan.
 • Henkilöstön koulutus

Koulutuspaketteihimme kuuluvat mm.

 • ravintola-alan lisäkoulutukset
 • rakennusalan työturvallisuus- ja tulityökurssit
 • trukkikoulutukset
 • kaupan alan kassajärjestelmäkoulutukset
 • asiakaspalvelukoulutukset
 • Asiakaskohtaiset kehityshankkeet

Palvelukonsepteihimme sisältyy monipuolista koulutus- ja konsultointiapua yritysten eri prosessien läpiviennissä ja tehostamisessa.

Henkilöstövuokrauksella joustoa kausivaihteluiden ehdoilla

Oululaisen ravintola Nallikarin toimitusjohtaja Janne Gehör yhtiökumppaneineen on ratkaissut kausivaihtelun tuomat henkilöstöongelmat vuokraamalla henkilöstö SOLilta.

– Kesällä ravintolassa työskentelee SOLin henkilöstövuokrauksen kautta kymmenen tarjoilijaa ja neljä kokkia. Ympäri vuoden siivous ja kiinteistönhuolto ovat myös SOLin työntekijöiden hoidossa.

– Pikkujoulujen aika, hiihtolomaviikot ja juhlat työllistävät ravintolan henkilöstöä talvisin. Erittäin joustavasti olemme nopeallakin aikataululla saaneet SOLin henkilöstövuokrauksen kautta ammattitaitoista henkilökuntaa, Gehör kiittelee ja kertoo vielä, että talvisin ravintolassa tarjotaan päivittäin lounasta ja päivällistä, järjestetään tilaisuuksia yrityksille ja yhteisöille sekä pidetään perhejuhlia. Nallikarin ratkaisuista pääsette lukemaan tästä.

Ota yhteyttä

Olemme auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.