Aurinkoiset työpaikat

SOL on vastuullinen ja eettisiin arvoihin perustava perheyritys.  Kiinnitämme erityisesti huomiota positiiviseen asenteeseen työtä kohtaan, joka tarkoittaa aurinkoista asiakaspalveluasennetta, luotettavuutta ja vastuullisuutta. Tämän lisäksi kiinnitämme huomiota ammatilliseen osaamiseen sekä motivaatioon hakemaasi työtä kohtaan. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja kerrot meille olennaiset asiat osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kutsumme sopivimmat hakijat haastatteluun hakemuksen perusteella.

Rekrytointijärjestelmään et tarvitse erillisiä käyttäjätunnuksia, vaan voit jättää hakemuksen ilman rekisteröintiä suoraan sinua kiinnostavan työpaikkailmoituksen kautta.

Diplomi-insinööriopinnot Aalto-yliopistossa aloittanut Venla Kekkinen työskenteli siivousalan kesätöissä SOL Palveluissa. Työtehtäviin kuului ison teknologiayrityksen yleisten- ja toimistotilojen ylläpitosiivous. Tarkkuutta ja huolellisuutta vaativa siivoustyö kansainvälisessä työyhteisössä oli mielekästä.

– Parasta kesätyössä on kokemuksen lisäksi ollut mielenkiintoiset työtehtävät, työkaverit ja se kun työpäivä loppui aikaisin. Työpäiväni alkoivat aina aamukuudelta ja loppuivat iltapäivällä kahdelta. Työn mielekkyyttä lisäsi, kun työn konkreettisen jäljen näki päivittäisessä tekemisessä.

Yhdenvertaista ja vastuullista toimintaa

Venlan mukaan SOL:lla kaikkia työntekijöitä kohdellaan yhdenvertaisesti. SOL:lla on paljon erilaisia siivouskohteita ja esimiehen kanssa voidaan yhdessä pohtia sopivan asiakaskohteen löytymistä. Työnantajan vastuullisuus näkyy esimerkiksi siinä, kuinka kaikille annetaan kattava perehdytys ja työturvallisuuteen panostetaan heti työsuhteen alusta alkaen. Teknologia-alalla varsinaisten puhdastilojen siivous vaatii erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Sovittuja ohjeita ja siivousmenetelmiä tulee noudattaa tarkasti. Ergonomiaan panostaminen ja työkavereiden tuki saakin Venlalta täyden kympin!

Ole oma itsesi!

Tulevia kesätyöntekijöitä Venla neuvoo luottamaan itseensä.

– Mitään erityistaitoja ei tarvitse osata ennalta, vaan avoin mieli sekä olemaan oma itsesi vievät pitkälle. Tulevia kesätyöntekijöitä Venla opastaa myös olemaan ajoissa liikenteessä ja panostamaan hakukirjeeseen, sillä laatu korvaa määrän.

– Kannattaa hakea vain muutamaan harkittuun kohteeseen ja panostaa hakukirjeeseen, sen sijaan että hakisi kymmeniin hutiloiden. Tämä säästää aikaa ja usein hakemuksesta huomaa, jos se on puolihuolimattomasti tehty.

Hyvä työilmapiiri ja mielenkiintoinen kohde saa Venlaa suosittelemaan siivousalan työpaikkoja myös muille kesätyötä hakeville.