Me teemme brändin

Kun Liisa Joronen lunasti suvultaan Lindström Siivouspalvelut, ryhdyttiin uudelle yritykselle heti miettimään nimeä. Samaan aikaan aloitettiin laajat asiakaspalvelun ja positiivisen ajattelun koulutukset. Yrityksen nimen haluttiin tukevan yrityksen uutta identiteettiä ja uudenlaista tapaa tehdä töitä.

Solisti Auringon alla SOL25

Pidämme huolta

Ystäviä ja kavereita on syytä aina silloin tällöin muistaa puhelinsoitolla. Kaikesta kiireestä huolimatta heitä on kiva myös tavatakin, käydä kahvilla tai kävelylenkillä, vaikka ei mitään erityistä asiaa aina olisikaan. Myös parisuhteesta on pidettävä huolta.

Solisti Auringon alla

Arvot kantavat meitä

SOL ei olisi noussut yksittäisestä siivousliikkeestä arvostetuksi monipalveluyritykseksi ilman käytännön arvojen antamaa tukevaa pohjaa. SOLin asiakastyytyväisyys ja henkilöstön tyytyväisyys ovat huippuluokkaa. Arvomme ovat aurinkoisen tyytyväinen asiakas, iloinen työntekeminen, luotettavuus, arkiluovuus ja yrittäjyys. Nämä arvot ovat olleet samat koko SOLin historian ajan.

Solisti Auringon alla

Oppimisen ilo

Jokaisella, joka haluaa menestyä työssään, on oltava riittävät tiedot ja taidot työn tekemiseen. Positiivinen, iloinen asenne on erityisen tärkeä palvelualalla. 

Solisti Auringon alla