Vastaanottosihteeri on Elomaticin käyntikortti

Vieraan saapuessa Elomaticin pääkonttorin aulaan hänet ottaa vastaan aurinkoinen ja hyväntuulinen Tytti Santavirta, SOLin vastaanottosihteeri. Aulapalvelun lisäksi Elomatic ja sen tytäryhtiö CADMATIC ovat saaneet SOLista apua myös moniin muihin arjen tarpeisiin.

Suunnittelutoimisto Elomaticin pääkonttori, noin 300 työntekijän yksikkö, sijaitsee Turussa Aurajoen rannalla, yhtiön omassa Valkoisessa talossa. Yrityksen tytäryhtiö, ohjelmistotoimisto CADMATIC muutti joen vastapäiselle rannalle puolisen vuotta sitten. SOL toimii molempien yritysten yhteistyökumppanina, ja joen molemmin puolin on oltu tyytyväisiä SOLin joustavaan ja nopeaan toimintatapaan.

SOLin rautainen ammattitaito, luotettavat neuvot ja säännölliset tapaamiset ovat meille arvokkaita. Olipa kyse aulapalvelusihteerin tehtävistä, lamppujen vaihdosta tai kalusteiden siirrosta – kaikki on aina SOLin kanssa onnistunut, Elomaticin johdon sihteeri ja toimistopalvelupäällikkö Susanna Lehtovaara kertoo.

”Vieraat tuntevat itsensä tervetulleiksi”

Konsultointi-, suunnittelu- ja tuotekehityspalveluita tarjoavan Elomaticin pääkonttorilla vierailee paljon talon omaa väkeä ja asiakkaita ympäri maailmaa. Elomatic on viime vuodet ollut vahvassa kasvussa, ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee lähes 1000 henkeä.

SOLin vastaanottosihteeri, hymyssä suin työskentelevä Tytti Santavirta ottaa kaikki vieraat vastaan ja saa Lehtovaaralta työskentelystään varauksettomat kiitokset.

Tytti on sisään astuvalle vieraalle meidän ensimmäinen käyntikorttimme: Ensivaikutelman voi saada vain kerran. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme Tytin aurinkoisesta olemuksesta, ja siitä, että hän saa saman tien vieraat tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Tytillä on erinomainen työasenne ja hän haluaa myös koko ajan oppia jotain uutta, Lehtovaara kertoo tyytyväisenä.

Santavirta on SOLin palkkalistoilla, mutta työssään hän edustaa Elomaticia sataprosenttisesti.
– Tytti on mukana 9-henkisessä toimistopalvelutiimissäni sekä osallistuu sisäisiin palavereihimme. Hän tekee paljon työtä, joka linkittyy muiden Elomaticin assistenttien työhön. Siksi on tärkeää, että hän on mukana tiimissämme eikä jää yksin. Koen olevani käytännössä Tytin lähin esimies, Lehtovaara selventää.

Luotettavaa siivouspalvelua

Santavirran lisäksi Lehtovaara haluaa antaa tunnustusta SOLin siistijälle, Salme Hopiavuorelle, joka on työskennellyt pitkään Elomaticin tiloissa.
– Salmella on hyvä, kokonaisvaltainen ote tilojemme siisteydestä. Hän on kokenut, luotettava ja reagoi nopeasti siivouspyyntöihin – eikä koskaan kävele kahvitahran ohi. Toki muutkin SOLin siistijät tiloissamme ansaitsevat kiitettävän arvosanan, Lehtovaara kiittää.

Myös Elomaticin tytäryhtiön CADMATICin johdon sihteeri, Tiia Villberg on tyytyväinen SOLin siivouspalveluihin.
– SOL on ollut Elomaticille niin hyvä kumppani, että myös me halusimme siivouspalvelut SOLilta, kun muutimme uusiin tiloihin. On ihanaa, kun kumppaniin voi luottaa täysipainoisesti, eikä tarvitse aamulla töihin tullessaan tarkistaa, että onhan kaikki kupit neuvotteluhuoneen pöydältä kerätty ja tiskattu, Villberg kertoo.

SOL siirtää myös kalusteet

Aula- ja siivouspalvelun lisäksi sekä Elomatic että CADMATIC ovat saaneet SOLilta tukea myös muihin kiireellisiin, yrityksen arkea helpottaviin työtehtäviin. SOLista on löytynyt apu esimerkiksi kalusteiden siirtoihin ja muihin kiinteistössä tehtäviin muutostehtäviin – joskus jopa seuraavaksi päiväksi.

Arvostamme SOLin tapaa tarttua ripeästi asioihin, ja siihen, että vaativammatkin pyynnöt toteutetaan joustavasti ja hyvällä ammattitaidolla, Lehtovaara ja Villberg toteavat yhdessä.