Sairaalan sykkeessä

Sairaalaympäristö vaatii korkean hygienian osaamista. Hektisessä sairaalaympäristössä timantinkova osaaminen on avainasemassa, sillä työtä tehdään näkymätöntä uhkaa vastaan. Työllämme mahdollistamme sairaalan henkilöstölle ja potilaille turvallisen ympäristön, sillä puhtaus on turvallisen ja laadukkaan terveydenhuollon kivijalka.

SOL on vastannut Kainuun keskussairaalan puhtaanapidosta kuuden vuoden ajan. Lähes kolme vuotta kestäneessä Kainuun sairaalan rakennusprojektissa SOL on vastannut sairaalasiivouksen lisäksi rakennusaikaisesta siivouksesta. Sairaalaa on rakennettu kolmessa eri lohkossa, ja SOL on ollut mukana muuttojen eri vaiheissa.

Sairaalan siivouspalveluiden tiimi
Palveluesimies Marika Partanen on tyytyväinen iloiseen ja asiantuntevaan tiimiinsä. ”Meillä on pysyvä tiimi, jossa on iloinen ja energinen rytmi. Olemme yhdessä aktiivisesti kehittäneet ja löytäneet uusia ketteriä tapoja toimia. Kouluttaudumme säännöllisesti ja ylläpidämme korkeaa osaamista, jolla on merkittävä rooli potilasturvallisuuden kannalta.

Sairaalasiivouksen lisäksi SOL on vastannut rakennusaikaisesta siivoamisesta ja lisäksi SOLilaiset ovat tukemassa sairaalan henkilökuntaa laitoshuollossa, esimerkiksi osastolla ruokahuollossa ja sairaalatarvikkeiden kuljettamisessa.