Miksi tekstiilipesuri kannattaa vuokrata?

Muutoin hyvässä kunnossa oleva kangassohvasi tai -nojatuolisi on tahriintunut ja likainen. Tekstiili ei tietenkään näytä hyvältä, mutta uuden ostaminenkaan ei tunnu järkevältä. Hagerty -tekstiilipesurin avulla hankalimmillekin tekstiilipinnoille saa tehtyä ammattitason puhdistuksen. Auton penkit ja muu verhoilu, veneet, asuntovaunut, matot ja muut kotisi tekstiilipinnat, on helppoa ja edullista puhdistaa tällä laitteella.

Tekstiilipesurin vuokraaminen on kannattavampaa kuin sellaisen hankkiminen omaksi, sillä pesuria tarvitaan yleensä vain muutaman kerran vuodessa. Kun laitteen vuokraa sitä tarvittaessa, sen säilytysmahdollisuutta tai huoltoa ei myöskään tarvitse itse miettiä.

Vuokrattavan laitteen mukana tulee pesuaine, joka auttaa tehokkaasti tahrojen puhdistuksessa. Hagerty -pesurin käyttö on helppoa ja se toimii samaan tapaan kuin vesi-imuri. Annamme aina mukaan perusteelliset ohjeet ja opastuksen sen käyttöön. Ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä pesulaan, josta laitteen on vuokrannut.

Katso täältä lisätietoja Hagertyn vuokrauksesta! 

Henna T. Markkinoinnin harjoittelija, SOL Pesulapalvelut