Miksi tekstiilipesuri kannattaa vuokrata?

Tekstiilipesurilla puhdistat muutoin hyvässä kunnossa olevan kangassohvasi tai -nojatuolisi.  Tekstiilipesurin avulla hankalimmillekin tekstiilipinnoille saa tehtyä ammattitason puhdistuksen. Myös auton, veneen ja asuntoauton penkit ja verhoilut sekä kodin sisustuspatjat ja petauspatjojen pesu onnistuu tekstiilipesurilla luonnikkaasti. Tekstiilipesuri soveltuu hyvin myös mattojen ja muiden kodin tekstiilien puhdistamiseen.

Tekstiilipesurin vuokraaminen on kannattavampaa kuin sellaisen hankkiminen omaksi, sillä pesuria tarvitaan yleensä vain muutaman kerran vuodessa. Kun laitteen vuokraa sitä tarvittaessa, sen säilytysmahdollisuutta tai huoltoa ei myöskään tarvitse itse miettiä.

Tekstiilipesurin vuokraus ja hinta 

Tekstiilipesurin voi vuokrata lähes kaikista SOL Pesuloista. Varmista saatavuus pesulan yhteystiedoista ja varaa pesuri etukäteen.

Tekstiilipesurin vuokraus ja pesuaine yhteishintaan 54,50 €/vrk (2024). Hinta sisältää 1 litran pesuainetta, joka riittää n. 60 m² pinta-alan käsittelyyn.

Tekstiilipesurin pesuaine auttaa tehokkaasti tahrojen puhdistuksessa. Tekstiilipesurin käyttö on helppoa ja se toimii samaan tapaan kuin vesi-imuri. Annamme aina mukaan perusteelliset ohjeet ja opastuksen tekstiilipesurin käyttöön. Ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä pesulaan, josta laitteen on vuokrannut.

Mikäli puhdistettavassa tekstiilissä on vaikeita tahroja, on mahdollista ostaa lisäksi Hagerty SOS -tahranpoistoaine. Sillä saa helposti esikäsiteltyä tahrat ja varmistettua puhtaamman lopputuloksen. Suihkutettavan SOS-tahranpoistoaineen hinta on 11,70 € (2024). Katso video tekstiilipesurin käytöstä.

Kysy tarvittaessa lisätietoja lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.

Hyväksythän statistics evästeet katsoaksesi videon