SOL Palvelut helpottaa kuntien ja kaupunkien arkea

SOL Palveluratkaisu on asiakkaan tarpeiden mukaan rakennettu palvelukokonaisuus. Palveluratkaisussa voidaan yhdistää joustavasti ja saumattomasti eri osaamisalueiden palveluita yhdeksi kokonaisuudeksi. Toimiva palveluratkaisu tukee kuntanne/ kaupunkinne ydintoimintoja, lisää käyttäjätyytyväisyyttä, turvallisuutta ja työviihtyvyyttä sekä takaa kiinteistöjen arvon säilymisen.

Suunnittelemme palvelun huomioiden kiinteistön käyttäjien tarpeet sekä muuttuvat tilanteet. Tarjoamme teille joustavaa, hyvin suunniteltua, ammattitaitoista ja laadukasta SOL palveluratkaisua, jonka tunnusmerkit ovat palveluiden toimivuus, asiakaspalveluhenkinen ja koulutettu henkilöstö, laatu sekä asiakastyytyväisyys.

Teemme asiakkaallemme kehityssuunnitelman. Sen avulla haluamme varmistaa asiakkaillemme arvoa tuottavan, kustannustehokkaan ja kilpailukykyisen palvelun.

Siivouspalvelut

Muovaamme oikean ratkaisun juuri sinua koskettavaan siivoustarpeeseen, oli kyse sitten ostoskeskuksesta, hotellista, koulusta, päiväkodista tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai sähkökeskus. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen. Palveluratkaisut yhdistää siivoustehtävien kylkeen vaivattomasti vaikkapa toimitilapalveluita, vartiointia tai kiinteistönhuoltoa.

http://www.sol.fi/palvelut/siivouspalvelut/

Pesula­palvelut

SOL Pesuloissa työskentelevät tekstiili- ja vaatehuollon ammattilaiset. He tuntevat eri materiaalit ja    huoltavat kaikki kotisi tekstiilit sekä arki- ja juhlavaatteesi. SOL Pesuloissa puhdistuvat yhtä lailla työasut, suojahaalarit, virkapuvut kuin myös muut yrityksen tekstiilit, kuten liinavaatteet, pöytäliinat verhot ja matot. Kaikki tekstiilit huolletaan vastuullisesti, ympäristöystävällisiä pesuaineita ja -menetelmiä käyttämällä.

http://www.sol.fi/palvelut/pesulapalvelut

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistönhoitajamme hoitavat kiinteistön teknisen huollon, ulkotyöt, etävalvonnan ja  elinkaaripalvelut ammattitaitoisesti asiakaskohteen tarpeen mukaisesti.

Sisäilma ja sen laatu on herättänyt paljon keskustelua viime vuosina. Kehitämme kiinteistöjen kokonaisvaltaista etähallintakonseptia, jolla voimme ottaa haltuun kiinteistön rakennusautomaatiojärjestelmän, sisäilmaolosuhteet ja energiaseurannan. Sisäilmaseurantajärjestelmä mahdollistaa kiinteistöjen kokonaisvaltaisemman hallinnan energiaseurannan ja rakennusautomaatiojärjestelmien etävalvonnan avulla, Niemelä sanoo. Niemelän mukana ensimmäisessä vaiheessa selvitetään kiinteistön ominaisuudet ja käyttöajat, jonka jälkeen voidaan optimoida RAU-järjestelmän aikaohjaukset ja asetusarvot. Muutoksien vaikutusta voidaan seurata helpommin, kun kiinteistössä on käytössä myös sisäilman olosuhdemittaukset ja reaali- tai lähes reaaliaikainen energiaseuranta.

http://www.sol.fi/palvelut/kiinteistöpalvelut

Turvallisuuspalvelut

Turvallisuuspalveluidemme vartijat hoitavat piiri-, paikallis-, myymälä-, kauppakeskus- ja teollisuusvartiointia.

Järjestyksenvalvonta

SOLin järjestyksenvalvojat tarjoavat järjestyksenvalvontaa sillä, missä sinä heitä tarvitset. Järjestyksenvalvoja varmistaa turvallisen toiminnan ja oleskelun työntekijöille, asiakkaille ja kaikille paikalla olijoille. Järjestyksenvalvojan tehtävänä on valvoa järjestystä ja turvallisuutta sekä ennaltaehkäistä rikoksia ja onnettomuuksia toimialueellaan. Järjestyksenvalvoja pyrkii ennaltaehkäisemään häiriötilanteita aktiivisella toiminnalla. Poikkeusoloissa järjestyksenvalvoja ohjaa asiakkaita ja henkilökuntaa sovitulla tavalla.

Yleisiä tehtäviä ovat mm. naulakkopalvelut, lipunmyynti, kassapalvelut, asiakaspalvelu, info- pisteet, turvallisuustarkastukset ja liikenteenohjaus. Myös turvatarkastukset onnistuvat tarvittaessa.

Järjestyksenvalvojillamme on rautaista kokemusta seuraavista työtilanteista:

  • Tapahtumat
  • Liike- ja kauppakeskukset
  • Satamat
  • Terveys ja sosiaalihuolto
  • Asemat ja julkiset liikennevälineet

http://www.sol.fi/palvelut/turvapalvelut/

Tulemme mielellämme tapaamaan Teitä ja keskustelemaan kansanne, kuinka voisimme   olla helpottamassa arkeanne.

Olen kiinnostunut keskustelemaan kuntani palveluista