Tilaa SOL Pesulapalveluiden uutiskirje!

Kuulet ajankohtaisista vaate- ja tekstiilihuoltoon liittyvistä asioista ja tarjouksista hyvissä ajoin. Lähetämme uutiskirjeitä n. 1-2 kuukaudessa.

Joulun juhlien häämöttäessä lähitulevaisuudessa kodin suursiivous on monella mielessä.
Vaikka muut siivoukset onnistuisivatkin helposti itse, mattojen pesu on monesti työläs ja aikaa vievä projekti, joka kannattaa ulkoistaa ammattilaisille. Oli pesun tarpeessa sitten aito-, paimentolais-, tai ihan perinteinen räsymatto, meillä SOL Pesulassa sen puhdistus onnistuu helposti, ympäristöystävällisesti ja aina ammattilaisten suorittamana. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös mattojen suojakäsittely ja hajunpoisto. Poikkea  lähimpään SOL Pesulaan, tarjoamme silloin:

Yellow Week -kampanjassa 4.-9.12.2023 tarjoamme:

Juhlien kohti joulua!

Hurjaa vauhtia lähestyvän joulun lisäksi monien kalenteri täyttyy pikkujouluista ja muista juhlista. Mitäpä jos tänä vuonna ostosreissun sijaan nappaisitkin kaapista hyväksi havaitun juhlapuvun ja toisit sen huoltoon lähipesulaasi? Ensi viikon Yellow week -kampanjassa tarjoamme

Juhlavaatteiden pesut -15%

Tarjous on voimassa 4.-9.12.2023 kaikissa SOL Pesuloissa.

Huomioithan että itsenäisyyspäivänä myymälämme ovat suljettuina.

Katso lähipesulasi aukioloajat täältä

1.12. Osta työtä Suomeen -päivä
Perjantaina vietämme valtakunnallista Osta työtä Suomeen -päivää. SOL Pesulan lahjakortit ovat loistovalinta esimerkiksi pukinkonttiin. Lahjakortteja saat haluamallesi summalle tai tuotteelle. Kysy lisää lähimmästä SOL Pesulastasi.

Tilaa Pesulapalveluiden uutiskirje