SOL Pesulapalveluiden Yritysnoutopalvelu 

Anna ammattilaisten huolehtia pesulapalveluista ja keskity omaan ydinosaamiseesi. SOL Pesulapalveluiden yritysnoutopalvelu hakee pestävät tekstiilit tai vaatteet suoraan kohteesta ja palauttaa puhtaat takaisin paikan päälle. Kaikki tekstiilit pestään ja huolletaan Suomessa ympäristöä kunnioittaen.

Yritysnoutopalvelu toimii pk-seudun (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava) lisäksi seuraavissa SOL Pesulakaupungeissa: Hämeenlinna, Porvoo, Lappeenranta, Lohja, Turku, Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Vaasa, Oulu ja Rovaniemi.

Näin se toimii:

  • Jos olet jo asiakkaamme, tilaa yritysnouto alla olevalla lomakkeella. Tilaamiseen tarvitset SOL asiakasnumeron, joka löytyy sopimukselta tai laskun oikeasta yläreunasta.
  • Uusi asiakas, ota yhteyttä

Isommissa pesuerissä jätä yhteystietosi tarjouspyyntölomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Yritysnoudon kuljetusmaksu pesulakaupunkialueella on 22,98 €/käynti (alv 0 %). Pesumaksut veloitetaan toteutuneiden kappale-, neliö- ja/tai kilomäärien mukaan.

SOL Pesulapalvelut - Yritysnoutotilaus

  • Esim. aula

Kun tilaus on tehty, saat vahvistusviestin sähköpostitse. Noutopäivä on viikon sisällä tilauksesta. Kiireellisissä noudoissa ota yhteyttä suoraan paikalliseen pesulaan tai pääkaupunkiseudulla noutopalveluumme noutopalvelu@sol.fi / 040 779 7285

Pesuhinnastoomme pääset tutustumaan tästä.

Tutustu myös SOL Pesulapalveluiden toimitusehtoihin.

Jos heräsi kysyttävää, autamme mielellämme noutopalvelu@sol.fi 040 779 7285.