Toiveisiinne on vastattu ja olemme käynnistäneet kotinoutopalvelun!

Aloitamme toiminnan Helsingissä Ullanlinnan alueella 00140, Kruununhaan alueella 00170 ja Itäkeskuksen alueella 00930.

Tilaamalla pyykillesi kotinoudon, helpotat arkeasi ja aikaasi säästyy kaikkeen muuhun. Voit pesettää haluamasi määrän mattoja, kodintekstiilejä ja vaatteita. Asiantunteva henkilöstömme huolehtii niiden ammattitaitoisesta puhdistuksesta.

Miten palvelumme toimii?

Kotinoudon tilauksen pääset tekemään vaivattomasti tämän sivun tilauslomakkeen kautta. Lomakkeella tilaamiseen tarvitsee sähköpostiosoitteen. Mikäli sähköpostia ei ole käytettävissä, voit tilata kotinoudon helposti myös numerosta 040 779 7285 ma-pe klo 8-15 välisenä aikana.

Noudot ja palautukset ovat aina keskiviikkoisin klo 16-20 välisenä aikana. Tilaus on tehtävä viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 10 mennessä. Tehdystä tilauksesta saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Muistutusviesti tulevasta noudosta/palautuksesta saapuu sinulle tekstiviestitse aina edellisenä päivänä. Tämän lisäksi saat myös tekstiviestitse tiedon siitä, kun kuljettajamme lähtee ajamaan edellisestä osoitteesta luoksesi.

Toimitusaika pyykillesi on 1 viikko. Matoille toimitusaika on 2 viikkoa. Voit myös tilata palautuksen myöhemmäksi ajankohdaksi.

Kuljetuksen ajaksi tuotteet tulee pakata muoviin. Mukaan tulee myös liittää oma nimi ja puhelinnumero.

Kotinoutopalvelun kuljetusmaksu on 18,50 € / käyntikerta.

Pesuhinnastoomme pääset tutustumaan tästä.

Laskutamme jälkikäteen.

Tutustu myös SOL Pesulapalveluiden toimitusehtoihin.

Asiantuntevalta henkilöstöltämme saat lisätietoja ja he auttavat kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Heidät tavoitat sähköpostitse noutopalvelu@sol.fi tai puhelimitse 040 779 7285.

Kotinoutopalvelu

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Noudot keskiviikkoisin klo 16 - 20 välillä.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Palautukset keskiviikkoisin klo 16 - 20 välillä.