Kotinouto toimii pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen).
Tilaa nouto lomakkeen kautta tai puh. 040 779 7285 ma-pe klo 8-15 välisenä aikana. Yhdellä kerralla voitte pesettää haluamanne määrän mattoja, kodintekstiileitä ja vaatteita. Kuljetusmaksu on 12,50 € / suunta.
Katso yritysten kuljetuspalvelut.

Kotinoutopalvelu

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Noudot maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17 - 21
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Palautukset maanantaina ja keskiviikkona klo 17 - 21

Miten palvelumme toimii?

Kotinoudon tilauksen pääset tekemään vaivattomasti tämän sivun tilauslomakkeen kautta. Lomakkeella tilaamiseen tarvitsee sähköpostiosoitteen. Mikäli sähköpostia ei ole käytettävissä, voit tilata kotinoudon helposti myös numerosta

Noudot ja palautukset ovat aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-21 välisenä aikana. Tilaus on tehtävä viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä ja maanantain tilaukset viimeistään edellisenä perjantaina klo 12 mennessä. Tehdystä tilauksesta saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Muistutusviesti tulevasta noudosta/palautuksesta saapuu sinulle tekstiviestitse aina edellisenä päivänä. Tämän lisäksi saat muistutusviestin nouto/palautuspäivänä klo 17  sekä myös viestin siitä, kun kuljettajamme lähtee ajamaan edellisestä osoitteesta luoksesi.

Toimitusaika pyykillesi on 1 viikko. Matoille ja nahkatuotteille toimitusaika on 2 viikkoa. Voit myös tilata palautuksen myöhemmäksi ajankohdaksi.

Huomaathan että mikäli nouto/palautuspäivä osuu arkipyhäpäivään, kuljetus toimittaa pyykit seuraavan viikon toimituspäivänä.

Kuljetuksen ajaksi tuotteet tulee pakata muoviin. Mukaan tulee myös liittää oma nimi ja puhelinnumero.

Pesuhinnastoomme pääset tutustumaan tästä.

Tuotteiden maksu

Laskutamme pesutilaukset kaksi kertaa kuussa (puolen kuun aikoihin sekä kuun ensimmäisenä arkipäivänä). Lähetämme laskun postitse. Maksuehtomme on 14 päivää netto ja viivästyskorkomme on korkolain mukainen.
Emme peri laskutuslisiä.

Tutustu myös SOL Pesulapalveluiden toimitusehtoihin.

Asiantuntevalta henkilöstöltämme saat lisätietoja ja he auttavat kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Heidät tavoitat sähköpostitse noutopalvelu@sol.fi tai puhelimitse 040 779 7285.