Tilaa noutopalvelu

Kotinoutopalvelu

    Huomioithan että valitsemalla petauspatjan annat luvan pesuun. Mittamuutokset mahdollisia.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Noudot keskiviikkoisin klo 17 - 21 ja lauantaisin klo 10 -20 välillä.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Palautukset keskiviikkoisin klo 17 - 21 ja lauantaisin klo 10 -20 välillä.

Toiveisiinne on vastattu ja olemme käynnistäneet kotinoutopalvelun!

Kotinouto toimii pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa Kauniainen).

Tilaamalla pyykillesi kotinoudon, helpotat arkeasi ja aikaasi säästyy kaikkeen muuhun. Voit pesettää haluamasi määrän mattoja, kodintekstiilejä ja vaatteita. Asiantunteva henkilöstömme huolehtii niiden ammattitaitoisesta puhdistuksesta.

Miten palvelumme toimii?

Kotinoudon tilauksen pääset tekemään vaivattomasti tämän sivun tilauslomakkeen kautta. Lomakkeella tilaamiseen tarvitsee sähköpostiosoitteen. Mikäli sähköpostia ei ole käytettävissä, voit tilata kotinoudon helposti myös numerosta 040 779 7285 ma-pe klo 8-15 välisenä aikana.

Noudot ja palautukset ovat aina keskiviikkoisin klo 17-21 ja lauantaisin klo 10-20 välisenä aikana. Tilaus on tehtävä viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Tehdystä tilauksesta saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Muistutusviesti tulevasta noudosta/palautuksesta saapuu sinulle tekstiviestitse aina edellisenä päivänä. Tämän lisäksi saat muistutusviestin klo 17  ja myös viestin siitä, kun kuljettajamme lähtee ajamaan edellisestä osoitteesta luoksesi.

Toimitusaika pyykillesi on 1 viikko. Matoille ja nahkatuotteille toimitusaika on 2 viikkoa. Voit myös tilata palautuksen myöhemmäksi ajankohdaksi.

Huomaathan että mikäli nouto/palautuspäivä osuu arkipyhäpäivään, kuljetus toimittaa pyykit seuraavan viikon toimituspäivänä.

Kuljetuksen ajaksi tuotteet tulee pakata muoviin. Mukaan tulee myös liittää oma nimi ja puhelinnumero.

Kotinoutopalvelun kuljetusmaksu on 12,50 € / suunta.

Pesuhinnastoomme pääset tutustumaan tästä.

Laskutamme pesutilaukset kaksi kertaa kuussa (puolen kuun aikoihin sekä kuun ensimmäisenä arkipäivänä). Lähetämme laskun postitse. Maksuehtomme on 14 päivää netto ja viivästyskorkomme on korkolain mukainen.
Emme peri laskutuslisiä.

Tutustu myös SOL Pesulapalveluiden toimitusehtoihin.

Asiantuntevalta henkilöstöltämme saat lisätietoja ja he auttavat kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Heidät tavoitat sähköpostitse noutopalvelu@sol.fi tai puhelimitse 040 779 7285.

Huom. mikäli olet karanteenissa, lisää siitä tieto lomakkeen Lisätietoja -kenttään.