SOL Pesulapalveluiden Kotinoutopalvelu 

Helpota arkeasi ja ulkoista pyykkihuoltosi! SOL Pesulapalveluilla voi kerralla pesettää kaikki vaatteet ja kodintekstiilit. Kotinoutopalvelu säästää aikaa ja lisää helppoutta erityisesti painavien pesetettävien kuljetuksiin, kun pestävät tuotteet noudetaan ja palautetaan suoraan kotiovellesi.  

Kotinouto toimii pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Tämän lisäksi kotinoutopalvelu on saatavilla Lohjalla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Vaasassa, Jyväskylässä ja Oulussa, katso lisää täältä. 

 Kotinoutopalvelu pääkaupunkiseudulla  

  • Tilaa nouto alla olevan lomakkeen kautta(vaatii toimivan sähköpostiosoitteen) tai soittamalla 040 779 7285 ma-pe klo 8–15 
  • Nouto- ja palautuspäivä on keskiviikko klo 17–21. Tee tilaus viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.  HUOM. Pyhän sattuessa arkipäiväksi toimitusajat ovat seuraavat: matoille 3 viikkoa ja muille tuotteille 2 viikkoa.
  • Noutoa edeltävänä päivänä saat tekstiviestin tulevasta noudosta/palautuksesta. Lisäksi saat muistutusviestin samana päivänä klo 17 sekä lisäviestin, kun kuljettajamme lähtee ajamaan edellisestä osoitteesta luoksesi.
  • Kuljetusmaksu on 1.4.2024 lähtien 37,80 € sisältäen noudon ja palautuksen.

Katso PK-seudun ulkopuolinen alue; Lohja, Hämeenlinna, Tampere, Vaasa, Jyväskylä ja Oulu: katso lisää täältä. 

Toimitusaika, pakkaaminen ja maksaminen 

Kotinoudon toimitusaika on pääsääntöisesti yksi viikko, matoille ja nahkatuotteille kaksi viikkoa. Muistathan pakata noudettavat tuotteet ja liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi. Tilatessasi noudon pyykeille, voit vaivattomasti ostaa kestopyykkipussin 4,70 € (pieni) tai 6,20 € (iso). Kestopussi pestään pyykin pesun yhteydessä ja palautetaan puhtaana takaisin. Mikäli haluat että tuote pakataan muoviseen liinavaatesäkkiin, veloitamme siitä 0,50 €.
Tilatessasi kotinoudon matoille, kääri matto rullalle ja sido esimerkiksi narulla tai teipillä.  

Palautuksen voi halutessaan tilata myös myöhemmäksi ajankohdaksi. Huomioithan, että mahdolliset arkipyhät pidentävät nouto- ja palautusaikataulua ja toimitus siirtyy viikolla.  

Saat laskun postitse ilman laskutuslisää. Maksuehto on 14 päivää netto ja viivästyskorko on korkolain mukainen.  

Pesuhinnastoomme pääset tutustumaan tästä. 

Tutustu myös SOL Pesulapalveluiden toimitusehtoihin. 


Jos heräsi kysyttävää, autamme mielellämme noutopalvelu@sol.fi / 040 779 7285.