Kotinouto toimii pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) sekä Lohjalla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Vaasassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Tilaa nouto soittamalla puh. 040 779 7285 ma-pe klo 8-15 välisenä aikana tai alla olevan lomakkeen kautta (lomake vaatii toimivan sähköpostiosoitteen). Yhdellä kerralla voitte pesettää haluamanne määrän mattoja, kodintekstiileitä ja vaatteita.

Miten palvelumme toimii?

Pääkaupunkiseudulla noudot ja palautukset ovat aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-21 välisenä aikana. Tilaus on tehtävä viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä ja maanantain tilaukset viimeistään edellisenä perjantaina klo 12 mennessä. Tehdystä tilauksesta saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. PK-seudulla kuljetusmaksu on  12,50 € / suunta.

Lohjalla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Vaasassa, Jyväskylässä ja Oulussa voit tehdä tilauksen joko soittamalla 040 779 7285 ma-pe klo 8-15 välisenä aikana tai lomakkeen kautta ja saat soiton, jossa sovitaan noutoaikataulu. PK-seudun ulkopuolella kuljetusmaksu on  22,20 € / suunta.

Muistutusviesti tulevasta noudosta/palautuksesta saapuu sinulle tekstiviestitse aina edellisenä päivänä. Tämän lisäksi saat muistutusviestin nouto-/palautuspäivänä klo 17  sekä myös viestin siitä, kun kuljettajamme lähtee ajamaan edellisestä osoitteesta luoksesi.

Toimitusaika pyykillesi on 1 viikko. Matoille ja nahkatuotteille toimitusaika on 2 viikkoa. Huomioithan kuitenkin, että mahdolliset arkipyhät pidentävät nouto- ja palautusaikataulua. Voit myös tilata palautuksen myöhemmäksi ajankohdaksi. Mikäli nouto-/palautuspäivä osuu arkipyhäpäivään, kuljetus toimittaa pyykit seuraavan viikon toimituspäivänä.

Matot tulee kääriä rullalle ja sitoa esimerkiksi narulla tai teipillä. Mukaan tulee myös liittää oma nimi ja puhelinnumero.

Pesuhinnastoomme pääset tutustumaan tästä.

Tuotteiden maksu

Laskutamme pesutilaukset kaksi kertaa kuussa (puolen kuun aikoihin sekä kuun ensimmäisenä arkipäivänä). Lähetämme laskun postitse. Maksuehtomme on 14 päivää netto ja viivästyskorkomme on korkolain mukainen. Emme peri laskutuslisiä.

Tutustu myös SOL Pesulapalveluiden toimitusehtoihin.

Asiantuntevalta henkilöstöltämme saat lisätietoja ja he auttavat kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Heidät tavoitat sähköpostitse noutopalvelu@sol.fi tai puhelimitse 040 779 7285.

>