Säännöllinen tekstiilien puhdistaminen on tärkeä osa kodinhoitoa, sillä kodintekstiileistä irtoava pöly vaikuttaa merkittävästi huoneilman laatuun. Huoneilmassa oleva pöly voi sisältää allergeeneja, jotka aiheuttavat allergiaoireita. Kodintekstiilien tuulettaminen ja pölyjen poistaminen on tärkeää myös siksi, että pöly heikentää tekstiilien kuituja. Säännöllisellä tuulettamisella saadaan pidennettyä pesuvälejä ja tekstiilien käyttöikää.

Tekstiilin puhdistaminen tehdään aina sen hoito-ohjeen mukaisesti. Joskus kuitenkin hoito-ohje voi olla virheellinen valmistajan toimesta. Kaikille materiaaleille on omat puhdistusmenetelmänsä, joita noudattamalla tekstiilit pysyvät hyvinä ja pitkäikäisinä. Liian kuumat lämpötilat tai vääränlaiset pesuaineet voivat pilata tuotteen helpostikin. Hoito-ohjeita kannattaa siis aina noudattaa mahdollisimman tarkasti.

SOL Pesuloissa ammattitaitoinen henkilökuntamme tietää ja tuntee materiaalit, ja hoitaa kaikki kotisi tekstiilit niiden vaatimalla tavalla – voit samalla itse säästää omaa aikaasi ja vaivaasi. Haluamme, että tuotteesi pysyvät pitkäikäisinä ja voimme yhdessä tukea vastuullista kuluttamista.

Katso tuotekohtaiset vinkkimme kodintekstiileille!