Liinavaatepesu

Puhtaat valkoiset, mankeloidut ja kauniisti viikatut lakanat ovat kovan työn takana toteuttaa kotioloissa. Liinavaatteiden pesu onnistuu helposti, mutta kuivauksessa tarvitaan tilaa, viimeistelyssä aikaa ja viitseliäisyyttä. Vain mankeloimalla lakanoista saadaan todella sileät.Vaivattomasti ja edullisesti se onnistuu pesulan kautta.

Peitot ja tyynyt

Peitot ja tyynyt vaativat säännöllistä pesua. Tuuletus ja ravistelu on riittävää lakanavaihtojen yhteydessä. Peitot suosittelemme pestävän vähintään kaksi kertaa vuodessa ja tyynyt jopa neljästä kuuteen kertaa vuodessa.

Sängynpeitto ja koristetyynyt

Vuodetekstiilit keräävät pölyä ja likaantuvat helposti. Isommat sängynpeitteet vaativat ison pesukoneen ja väljät kuivatustilat. Vain kunnollinen pesu poistaa pölyn ja pölypunkit. Säännöllisellä pesulla huonepöly pysyy kurissa.

Pöytäliinat

Pöytäliinojen pesu onnistuu näppärästi kotioloissakin, mutta varsinainen viimeistely silittämällä tai kotimankelilla onkin haastavampi juttu. Palveluumme kuuluu pöytäliinojen tahranpoisto, pesu ja mankelointi. Pöytäliinat viikataan hienosti m-viikkauksella ja ripustetaan henkarille. Arvokkaat juhlaliinat rullaamme tarvittaessa asiakkaan toimittaman rullan ympärille.

Verhojen pesu

Verhot on syytä pestä kahden vuoden välein. Lapsiperheissä verhoihin päätyy helposti ruokatahroja ja myös muut eksoottisemmat taiteilut saattavat ilmestyä verhoihin. Tahranpoistoon meillä on parhaat mahdolliset aineet ja menetelmät.