Kiinnostaako pesulatyöskentely?

Etsimme nyt käytännön työstä ja tekstiilialasta kiinnostuneita tekijöitä aurinkoiseen porukkaamme! SOL Pesulapalvelut hakee uusia vastuullisia työntekijöitä täyttämään paikkoja ympäri Suomea. Kävimme haastattelemassa Tampereen Pesuloista pitkään SOL:illa työskennellyttä Galinaa, millaista on työskennellä SOL Pesulassa.

Millaista pesulassa työskentely on?

Moni ajattelee pesulassa työskentelyn olevan mattojen pesemistä kumisaappaat jalassa. Toimenkuva on kuitenkin todella laaja ja työskentely sisältää mm. asiakaspalvelua, tilausten vastaanottamista sekä itse tekstiilien käsittelyä.

Vaaditaanko alalle aikaisempaa kokemusta?

Et tarvitse aiempaa osaamista tai alan koulutusta, oppiminen tapahtuu työskennellessä ja siihen panostetaan paljon. Sinua neuvotaan ja autetaan kaikessa työhön liittyvässä viimeisen päälle ja varmistetaan osaaminen jokaisella osa-alueella työn parissa.

Miten perehdytys tapahtuu?

Perehdytys SOL:illa on tarkkaa ja se suoritetaan jatkuvasti avustaen sekä kädestä pitäen. Perehdytyksen loppuessakin on jatkuvasti mahdollisuuksia kouluttautua ja oppia lisää mm. pesulan tiloissa olevilla oppailla, lehtisillä ja esimieheltä kysymällä.

Millainen työyhteisö pesulassa on?

Pesulassa työskentely tapahtuu pääasiassa yksin sekä omatoimisesti. Tampereella on kuitenkin esimerkiksi Pesuloiden välillä toimiva yhteisö joka tapaa myös vapaa-ajan merkeissä.

Kenelle pesulatyö sopii?

Pesulatyö voi olla fyysisesti raskasta ja siihen kannattaa varautua. Tekstiilejä ja kuljetuksia liikutetaan sekä käsitellään jatkuvasti. Asiakaspalvelu on suuri osa työntekoa, joten on tärkeää kyetä toimimaan erilaisten ihmisten kanssa ja luoda positiivinen asiakastilanne. Työ sopii ihmiselle joka ei koe fyysistä työtä ongelmana ja pitää asiakaspalvelusta. Klikkaa tästä SOL Pesulan avoimet työpaikat. 

Katso alta Ellan fiilikset pesulatyöstä:

Hyväksythän statistics evästeet katsoaksesi videon