Tuplavoitto!

Olen tamperelainen Katja Poltojainen ja toimin SOL Palveluissa esihenkilönä. Tiimissäni on noin 35 puhtausalan palveluvastaavaa ja asiakaskohteina pääasiassa toimistoja, kouluja ja teollisuuskohteita. Ympäristöasiat ovat minulle tärkeitä.Uskon, että pienillä teoilla voi vaikutta ilmastomuutoksen hillitsemiseen. Haluan itse olla hyvänä esimerkkinä.

Laatupalkintokilpailussa tuplavoitto

Osallistuin SOLissa vuosittaiseen laatupalkintokilpailuun ja yllätyksekseni voitin laatupalkinnon lisäksi ympäristöpalkinnon! Olen todella otettu, että työni ympäristön eteen huomioitiin.

Hyvä yhteistyö ja kommunikaatio asiakkaiden ja tiimin kesken on minulle tärkeää. Haluan, että minuun voi olla yhteydessä pienistäkin asioista ja koen tärkeäksi, että olen helposti tavoitettavissa. Kierrän tiiviisti asiakaskohteissani sovittujen tapaamisten lisäksi.

Joustavuus ja avoimuus ovat minulle tärkeitä. Uskon, että asiakas arvostaa sitä, että kun apua tarvitsee apua, olemme käytettävissä ja asiakkaiden haasteisiin löytyy ratkaisuja.  Tiiviin yhteydenpidon ansiosta pystymme keskustelemaan asiakkaiden kanssa avoimesti myös ympäristöystävällisistä strategioista ja ehdottamaan heille ratkaisuja kuten siivoamiseen kuluvan veden vähentämisestä ja muovittomista ratkaisuista.

Ympäristöteot vaativat paneutumista

SOLissa ympäristö- ja vastuullisuusasiat otetaan tosissaan. Ympäristöarviointia tehdään työn suunnittelussa joka päivä. Suuret muutokset voidaan aloittaa pienistä päivittäisistä teoista. Asiakkaillemme on tärkeää, että toimintamme on ympäristöystävällistä ja läpinäkyvää. Siivouksessa käytettävät pesuaineet ovat ympäristöystävällisiä ja aineiden annostelussa olemme tarkkoja. Olemme myös onnistuneet vähentämään muovin määrää merkittävästi. Yhdessä tiimin kanssa olemme onnistuneet kehittämään siivouksen toimintatapoja ympäristöystävällisemmäksi. Vettä ja energiaa kuluu siivouksessa nyt entistä vähemmän ilman, että muutos on vaikuttanut laadulliseen lopputulokseen.  Käytämme myös paljon kierrätysmateriaaleja, esimerkiksi kestosäkkimme ja moppipussimme on valmistettu kierrätysmuovipulloista valmistetusta uusiokankaasta.