SOL ja HJK tukevat yhdessä perheiden hyvinvointia

HJK:n ja SOLin yhteisenä tavoitteena on edistää alueen lasten ja perheiden hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Laajennamme jo aiemmin alkanutta yhteistyötämme. Molempien arvomaailman ytimessä oleva ajatus lasten ja perheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä on tuonut Klubiperheille uusia työllistymismahdollisuuksia.

– Palaute ensimmäisten viikkojen harjoituksista on vain vahvistanut käsitystämme siitä, että juuri tällaiselle toiminnalle on tarvetta. Moni on haaveillut jalkapalloharrastuksesta pitkään tai pelannutkin aiemmin, mutta perheen taloudellinen tilanne on estänyt joukkueessa treenaamisen. Jalkapallon kokeileminen ja harrastaminen matalammalla kynnyksellä on noussut myös yhdeksi syyksi osallistua HJK Harrasteen toimintaan. SOLin tarjoamalla tuella voimme avata yhä useampaan kaupunginosaan vastaavat joukkueet, HJK:n valmennuspäällikkö Emma Järvinen iloitsee.

Harrastuskustannusten minimoimisen lisäksi HJK ja SOL pyrkivät auttamaan haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä tekemällä työllistymisen mahdollisimman helpoiksi. Yli 13 000 henkilöä työllistävä SOL jalkautuu HJK Harrasteen treeneihin kesäkuussa.

– HJK tekee tärkeää työtä lasten harrastetoimintojen eteen ja meille on kunnia asia olla mukana tässä yhteistyössä. Koemme huolta lasten liikunnan vähentymisestä ja haluamme olla mukana tukemassa lasten harrastetoimintaa. HJK harrasteen tilaisuudet ovat hyviä paikkoja kohdata eri tilanteissa olevia perheitä ja kertoa tarkemmin erilaisista työmahdollisuuksistamme. Työ arjen rytmittäjänä ja perheen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mahdollistajana on tärkeää jokaiselle perheelle, SOL-yhtiöiden viestintä- ja markkinointipäällikkö Taija Paavola kertoo ja jatkaa:

– Koimme sujuvaksi tavaksi lähteä futiskentän laidalle tapaaman vanhempia ja kertomaan miten voimme auttaa heitä työllisyysasioissa. Tarjoamme paljon erilaisia matalan kynnyksen työpaikkoja puhtaus- ja toimitila-alalla sekä Henkilöstöpalveluidemme kautta, joihin työllistyminen on helppoa tarjoamamme perehdytyksen avulla.

Tuemme yhdessä haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä entistä kokonaisvaltaisemmin. Mahdollistamme matalan kynnyksen HJK Harraste -toimintaa sekä tarjoamme perheille työllistymismahdollisuuksia. Rekrytoijamme ovat tavattavissa kesäkuun alun HJK Harrasteen treeneissä.
Lue lisää rekrytointi tilaisuuksista >>