Iloa ja Valoa Oulun Hiirosenkodin asukkaille ja henkilöstölle

Satumaa ja Kultainen nuoruus raikuivat kilpaa auringonpaisteen kanssa Hiirosenkodin pihalla maanantai iltapäivällä. SOL Palveluiden Oulun alueen toimihenkilöt ilahduttivat 20.6.2022 Hiirosenkodin asukkaita ja henkilöstöä yhteislaululla ja soitolla. Solistina toimi tanssilavoiltakin tuttu iskelmäsolisti, SOLin myyntipäällikkö Pauli Haapalainen. Yhteislauluja varten SOLilaiset olivat koonneet lauluvihon.

Yhteislaulutuokio oli osa SOL-yhtiöiden vastuullisuuskampanjaa, jossa jokainen alueellinen yksikkö järjestää vastuullisen tapahtuman, joka tukee paikallista yhteisöä.

Lämmin tunnelma ilahdutti

–  Meidät otettiin avosylin vastaan ja Hiirosenkodilla oltiin iloisia, että tulimme laulattamaan. Seniorit osallistuivat loistavasti laulamiseen, kertoo SOL Palveluiden palvelujohtaja Sanna Peltola.

–  Olimme valinneet lauluja, joiden arvelimme olevan asukkaille tuttuja ja mieluisia. Ohjelmistossa olivat esimerkiksi Kultainen nuoruus, Suvivalssi, Satumaa, Emma, Päivänsäde ja menninkäinen.  Oli ilo päästä esiintymään hoivakotiin ja tapahtuma ilahdutti myös meitä SOLilaisia.