Työvaatteiden pesut

SOL Pesulassa puhdistuvat yhtä lailla työasut, suojahaalarit, virkapuvut kuin myös muut yrityksen tekstiilit, kuten liinavaatteet, pöytäliinat verhot ja matot. Tekstiilialan ammattilaiset hallitsevat erilaiset materiaalit. Sopimukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja toimitusajat määräytyvät asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelu onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja joustavasti. Jätä yhteystietosi tarjouspyyntölomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Yrityksen koko, toimiala, sijainti tai pyykin määrä ei rajoita ammattipesupalvelujen käyttöä.  Olipa kyseessä yhden hengen remonttifirma tai kymmeniä pyykkisäkkejä viikoittain pestäväksi tuova suuryritys, etsimme yhdessä juuri kyseiselle yritykselle sopivimman ratkaisun. Asiakasjoukkoomme kuuluu esimerkiksi kuljetusliikkeitä, ravintoloita, hotelleja, päiväkoteja ja teollisuuslaitoksia.

Sinä tai työntekijäsi voitte tuoda myös yksittäisen asun pesuun lähimpään pesulaamme. Toimimme valtakunnallisesti ja meillä on useilla paikkakunnilla mahdollisuus myös säännölliseen nouto- ja palautuspalveluun. Pesemme kaikki tekstiilit Suomessa, mistä tunnustuksena meille on myönnetty Avainlippu -merkki. Lue lisää yrityspalveluista >>

Palveluvalikoimaan kuuluvat lisäksi mm.

Yritysasiakkaana voit olla suoraan yhteydessä: 

Pääkaupunkiseudun yritysnoutopalvelu
puh. 0407797285 I  noutopalvelu@sol.fi

Kirsi Mustapää | myyntipäällikkö
puh. 0401733182 | kirsi.mustapaa@sol.fi

Vahinkopyykki

Välillä elämässä tulee vastaan tilanteita, joita ei toivoisi kenellekään. Olemme SOL Pesuloissa valmistautuneet moniin elämässä vastaan tuleviin vastoinkäymisiin ja haluamme auttaa parhaamme mukaan. Vahinkopyykillä tarkoitamme tekstiilejä, jotka ovat altistuneet esimerkiksi vesivahingolle, savuhaitalle tai homeelle. Meillä SOL Pesuloissa on oikeat ja tehokkaat pesumenetelmät vahinkopyykin puhdistukseen.

Vahinkopyykin hinnoittelusta kannattaa kysyä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 0205700720.