SOL Pesulassa puhdistuvat yhtä lailla työasut, suojahaalarit, virkapuvut kuin myös muut yrityksen tekstiilit, kuten liinavaatteet, pöytäliinat verhot ja matot. Tekstiilialan ammattilaiset hallitsevat erilaiset materiaalit. Sopimukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja toimitusajat määräytyvät asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelu onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja joustavasti.

Yrityksen koko, toimiala, sijainti tai pyykin määrä ei rajoita ammattipesupalvelujen käyttöä. Meillä SOL Pesuloissa koneet ja toimintatavat on mitoitettu sopimaan eri kokoisille yrityksille ja erilaisiin pesutarpeisiin. Olipa kyseessä yhden hengen remonttifirma tai kymmeniä pyykkisäkkejä viikoittain pestäväksi tuova suuryritys, etsimme yhdessä juuri kyseiselle yritykselle sopivimman ratkaisun. Asiakasjoukkoomme kuuluu esimerkiksi kuljetusliikkeitä, ravintoloita, hotelleja, päiväkoteja ja teollisuuslaitoksia.

Sinä tai työntekijäsi voitte tuoda myös yksittäisen asun pesuun lähimpään pesulaamme, joita on lähes 50 kautta maan. Meillä on useilla paikkakunnilla mahdollisuus myös säännölliseen nouto- ja palautuspalveluun.

Palveluvalikoimaan kuuluvat lisäksi mm.

  • erilaiset suoja- ja palokäsittelyt
  • desinfiointi
  • korjauspalvelut
  • otsonointi/hajunpoisto

Yritysasiakkaana voit olla suoraan yhteydessä: 

Pääkaupunkiseudun yritysnoutopalvelu
puh. 0407797285
noutopalvelu@sol.fi

Kirsi Mustapää | myyntipäällikkö
puh. 0401733182 | kirsi.mustapaa@sol.fi

Vahinkopyykki

Välillä elämässä tulee vastaan tilanteita, joita ei toivoisi kenellekään. Olemme SOL Pesuloissa valmistautuneet moniin elämässä vastaan tuleviin vastoinkäymisiin ja haluamme auttaa parhaamme mukaan. Vahinkopyykillä tarkoitamme tekstiilejä, jotka ovat altistuneet esimerkiksi vesivahingolle, savuhaitalle tai homeelle. Meillä SOL Pesuloissa on oikeat ja tehokkaat pesumenetelmät vahinkopyykin puhdistukseen.

Vahinkopyykin hinnoittelusta kannattaa kysyä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 0205700720.

Lue lisää yrityspalveluista >>