Palveluvalikoimaan kuuluvat normaalien pesu- ja jälkikäsittelyjen lisäksi muun muassa palopyykki, erilaiset suoja- ja palokäsittelyt, desinfiointi, otsonointi/hajunpoisto ja korjauspalvelut. SOL Palvelupesulassa puhdistuvat yhtä lailla työasut, suojahaalarit, virkapuvut kuin liinavaatteet, pöytäliinat verhot ja matot. Tekstiilialan ammattilaiset hallitsevat erilaiset materiaalit. Sopimukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja toimitusajat määräytyvät asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelu onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja joustavasti.

Yrityksen koko, toimiala, sijainti tai pyykin määrä ei rajoita ammattipesupalvelujen käyttöä. SOL Palvelupesulan koneet ja toimintatavat on mitoitettu sopimaan eri kokoisille yrityksille ja erilaisiin pesutarpeisiin. Olipa kyseessä yhden hengen remonttifirma tai kymmeniä pyykkisäkkejä viikoittain pestäväksi tuova suuryritys, etsimme yhdessä juuri kyseiselle yritykselle sopivimman ratkaisun. Asiakasjoukkoomme kuuluu esimerkiksi kuljetusliikkeitä, ravintoloita, hotelleja, päiväkoteja ja teollisuuslaitoksia.

Sinä tai työntekijäsi voitte tuoda myös yksittäisen asun pesuun lähimpään SOL Palvelupesulaamme, joita on yli 50 kautta maan. Säännöllisestä nouto- ja palautuspalvelusta suoraan toimipaikkaasi, voidaan myös erikseen sopia.

Miksi hyödyntää SOL Palvelupesulaa

Työvaatteet ja sisustustekstiilit luovat mielikuvaa yrityksestä, joita ne edustavat. Kun annat meidän osaavan henkilöstön pitää niistä huolta, imagosi pysyy edustavana. Tekstiilien elinkaaren pidentäminen, mikä on asianmukaisen vaatehuollon tavoitteena, on myös ympäristöasia. On todettu, että tuotteiden pidempi käyttöikä on yksi tärkeimmistä yksittäisistä tekijöistä haluttaessa vähentää ympäristön kuormitusta. Ympäristövaikutusten huomioiminen myös yrityksesi huolto- ja oheistoiminnoissa kertoo vastuullisuudesta. SOL Palvelupesuloissa pyritään jatkuvasti kehittämään ympäristön kannalta parempia toimintatapoja. Näitä ovat esimerkiksi biohajoavien liuotteiden käyttäminen ja pesulämpötilojen alentaminen. Kestävä kehitys on meille tärkeä arvo, jonka jaamme asiakkaidemme kanssa.

Yritysasiakkaana voit olla suoraan yhteydessä: 

Pääkaupunkiseudun yritysnoutopalvelu
puh. 040 779 7285
noutopalvelu@sol.fi

Kirsi Mustapää | myyntipäällikkö
puh. 040 173 3182 | kirsi.mustapaa@sol.fi

Lue lisää yrityspalveluista >>