SOL Pesulassa puhdistuvat yhtä lailla työasut, suojahaalarit, virkapuvut kuin myös muut yrityksen tekstiilit, kuten liinavaatteet, pöytäliinat verhot ja matot. Tekstiilialan ammattilaiset hallitsevat erilaiset materiaalit. Sopimukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja toimitusajat määräytyvät asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelu onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja joustavasti.

Yrityksen koko, toimiala, sijainti tai pyykin määrä ei rajoita ammattipesupalvelujen käyttöä. Meillä SOL Pesuloissa koneet ja toimintatavat on mitoitettu sopimaan eri kokoisille yrityksille ja erilaisiin pesutarpeisiin. Olipa kyseessä yhden hengen remonttifirma tai kymmeniä pyykkisäkkejä viikoittain pestäväksi tuova suuryritys, etsimme yhdessä juuri kyseiselle yritykselle sopivimman ratkaisun. Asiakasjoukkoomme kuuluu esimerkiksi kuljetusliikkeitä, ravintoloita, hotelleja, päiväkoteja ja teollisuuslaitoksia.

Sinä tai työntekijäsi voitte tuoda myös yksittäisen asun pesuun lähimpään pesulaamme, joita on yli 50 kautta maan. Meillä on useilla paikkakunnilla mahdollisuus myös säännölliseen nouto- ja palautuspalveluun.

Pesulapalvelut yrityksille

  • erilaiset suoja- ja palokäsittelyt
  • desinfiointi
  • korjauspalvelut
  • otsonointi/hajunpoisto

Yritysasiakkaan yhteystiedot

Pääkaupunkiseudun yritysnoutopalvelu
puh. 040 779 7285
noutopalvelu@sol.fi

Kirsi Mustapää | myyntipäällikkö
puh. 040 173 3182 | kirsi.mustapaa@sol.fi

Savuvahinko ja vesivahinko pyykin pesu

Välillä elämässä tulee vastaan tilanteita, joita ei toivoisi kenellekään. Olemme SOL Pesuloissa valmistautuneet moniin elämässä vastaan tuleviin vastoinkäymisiin ja haluamme auttaa parhaamme mukaan.Pesemme savuvahinko, home pyykit, ja vesivahinkopyykit, jotka ovat altistuneet esimerkiksi vesivahingolle, savuhaitalle tai homeelle. Meillä SOL Pesuloissa on oikeat ja tehokkaat pesumenetelmät vahinkopyykin puhdistukseen.

Vahinkopyykin hinnoittelusta kannattaa kysyä suoraan lähimmästä SOL Pesulastasi tai asiakaspalvelustamme pesulapalvelut@sol.fi / p. 020 570 0720.

Lue lisää yrityspalveluista >>