Consultor Finland ja Profit Consulting yhdistyvät – tavoitteena kasvun moninkertaistamista

Consultor Finland Oy ja Profit Consulting Oy yhdistyvät, luoden vahvan toimijan, joka pyrkii kasvattamaan liikevaihtonsa 20 miljoonasta 50 miljoonaan euroon seuraavien 3–4 vuoden aikana. Uusi yhtiö tarjoaa entistä laajempia ja haastavampia IT-ratkaisuja julkiselle sektorille, finanssi- ja turvallisuusalalle, teollisuuteen sekä vähittäiskauppaan.

Yhdistymisen hyödyt ja mahdollisuudet

  • Kattava osaaminen: Yhtiö yhdistää Consultor Finlandin verkostomaisen IT-konsultoinnin ja Profit Consultingin kokeneiden asiantuntijoiden tiimin.

  • Kasvun potentiaali: Tavoitteena on moninkertaistaa liikevaihto hyödyntämällä molempien yritysten vahvuuksia ja saavuttaa suuremmat asiakaskokonaisuudet.

  • Suuremmat resurssit: Yhdistyneen yhtiön laajentunut osaajajoukko ja vahva pääomasijoittajan tuki avaavat ovia suurimpiin hankkeisiin.

”Consultor Finland ja Profit Consulting ovat vuosien aikana vakiinnuttaneet asemansa alansa huippuosaajina. Tämä yhdistyminen mahdollistaa molempien yritysten parhaiden puolien hyödyntämisen ja kasvun seuraavalle tasolle,” kertoo Markus Andersson, uuden yhtiön toimitusjohtaja.

Lue lisää yhdistymisestä ja tulevaisuuden tavoitteista tästä linkistä.