SOL Kiinteistöpalvelut jatkaa kasvuaan. SOL Kiinteistöpalvelut osti Kymen Vartiointipalvelu Oy turvaliiketoiminnan 31.3.2023. Kymen Vartiointipalvelu ja SOL Kiinteistöpalvelut ovat tehneet pitkään yhteistyötä hälytysvalvonnan osalta ja nyt tehtävällä kaupalla koko turvaliiketoiminta siirtyy osaksi SOL Kiinteistöpalveluiden turvaliiketoimintaa.

Kymen Vartiointipalvelu Oy:n turvapalveluiden liiketoiminta jatkuu häiriöittä 1.4.2023 alkaen osana SOL Kiinteistöpalvelut Oy:n turvaliiketoimintaa. Henkilöstö siirtyy SOL Kiinteistöpalveluiden palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kymen Vartiointipalveluiden toimitusjohtaja Janne Sakkara siirtyy myös SOL Kiinteistöpalveluiden palvelukseen ja jatkaa asiakkuusvastaavana.

Kymen Vartiointipalvelu Oy on toiminut vuodesta 1990 Kymenlaakso – Päijät-Häme alueella turvapalveluiden tuottajana, saavuttaen merkittävän aseman luotettavana paikallisena toimijana.

Sovitusta kaupasta Janne Sakkara toteaa:

Turvatakseni hyvän alueellisen palvelun ja työpaikat, sekä varmistaakseni palveluiden kehittymisen, koin että nyt on oikea hetki saada lisää resursseja käyttöön. Olen tehnyt pitkään yhteistyötä SOLin kanssa, luotan heihin ja tunnen heidän tapansa toimia. Lisäksi suomalaisena perheyrityksenä SOLilla on samanlaiset arvot kuin minulla, joten siinäkin mielessä kaupan sopiminen oli luontevaa”.

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on osa SOL konsernia. Konserni toimii Suomen lisäksi Tanskassa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Konsernin vuotuinen liikevaihto on yli 320 miljoonaa ja Suomessa palveluksessa on yhteensä lähes 10 000 henkilöä. SOL Kiinteistöpalvelut Oy harjoittaa turvapalveluiden lisäksi kiinteistöhuollon- ja talotekniikan liiketoimintoja noin 400 henkilön voimin.

SOLin turvapalveluiden palvelujohtaja, Arto Mäkinen, on innoissaan tapahtuneesta kaupasta nähden siinä paljon hyötyjä:

Kymen Vartiointipalveluiden turvaliiketoiminta laajentaa alueellista palvelutarjontaamme ja tehdyn kaupan myötä yritykseemme liittyy alan parhaita osaajia. Odotan hyvillä mielin syventyvää yhteistyötämme Jannen ja koko muun organisaation kanssa. Uskon myös, että yhdessä kykenemme parantamaan alueellista palvelutarjontaamme entisestään”.

Lisätietoja:

Janne Sakkara, toimitusjohtaja Kymen Vartiointipalvelu 041 544 3618
Arto Mäkinen, palvelujohtaja SOL Kiinteistöpalvelut Oy 040 513 7358

Operatiivinen toiminta:

Pasi Aho, 050 407 1442, asiakkuuspäällikkö