Ajankohtaista

Messukeskus luottaa jatkossakin SOLin monipuolisiin palveluihin

SOL Palvelut ja Messukeskus ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen koskien messu- kokous-, kongressi- ja tapahtumakeskuksen siivousta ja ulkoalueiden hoitoa. Messukeskuksen vuokralaisten ja yhteistyökumppaneiden tilojen siivous kuuluu myös sopimuksen piiriin. Sopimus on jatkoa vuonna 2008 alkaneelle yhteistyölle.

Uutiset

Puhtauden merkitys korostuu uudessa arjessa

Puhtaudella ja hygieenisyydellä on nyt entistä merkittävämpi rooli palattaessa uuteen normaaliin. Uudessa arjessa moni asia on hyvä suunnitella uudestaan, jotta kaikki kokevat töihin palaamisen turvalliseksi. Tilojen optimoinnissa huomioimme kiinteistön lämpötilan, ilmanvaihdon ja siivoustaajuudet käyttöasteen mukaisesti.

Uusi arki Uutiset

SOL ja Viking Line valmistautuvat laivojen matkustajaliikenteen käynnistymiseen tuottamalla uudenlaisen korona exit -palvelumallin

SOL Palveluiden toimitusjohtaja Juhapekka Joronen kertoo yhtiöiden aloittaneen valmistautumisen matkustajaliikenteen turvalliseen paluuseen hyvissä ajoin. – Vaikka matkustajaliikenne on ollut pysähdyksissä, SOLin ja Viking Linen yhteinen koulutus- ja kehitystiimi on tehnyt työtä taustalla koko ajan, jotta koronatilanteesta päästään taas kohti uutta arkea. Korona exit -palvelumallissa takaamme henkilöstölle ja matkustajille turvallisen, puhtaan ja ehjän ympäristön, kertoo Joronen.

Uutiset