Ajankohtaista

Puhtauden merkitys korostuu uudessa arjessa

Puhtaudella ja hygieenisyydellä on nyt entistä merkittävämpi rooli palattaessa uuteen normaaliin. Uudessa arjessa moni asia on hyvä suunnitella uudestaan, jotta kaikki kokevat töihin palaamisen turvalliseksi. Tilojen optimoinnissa huomioimme kiinteistön lämpötilan, ilmanvaihdon ja siivoustaajuudet käyttöasteen mukaisesti.

Uusi arki Uutiset

SOL ja Viking Line valmistautuvat laivojen matkustajaliikenteen käynnistymiseen tuottamalla uudenlaisen korona exit -palvelumallin

SOL Palveluiden toimitusjohtaja Juhapekka Joronen kertoo yhtiöiden aloittaneen valmistautumisen matkustajaliikenteen turvalliseen paluuseen hyvissä ajoin. – Vaikka matkustajaliikenne on ollut pysähdyksissä, SOLin ja Viking Linen yhteinen koulutus- ja kehitystiimi on tehnyt työtä taustalla koko ajan, jotta koronatilanteesta päästään taas kohti uutta arkea. Korona exit -palvelumallissa takaamme henkilöstölle ja matkustajille turvallisen, puhtaan ja ehjän ympäristön, kertoo Joronen.

Uutiset

Maatilat ahdingossa – SOL auttaa kausityövoiman saannissa

Vastuullisena kotimaisena perheyhtiönä SOL haluaa auttaa kotimaista maataloustuotantoa etenkin poikkeusoloissa. SOLilla on nyt akuutisti mahdollisuus tarjota asiakaskohteista keväällä vapautunutta ja vapautuvaa henkilöstöä työllistymään uusiin tehtäviin korona-COVID-19 tilanteessa.

Uutiset

SOL turvaamassa tärkeitä toimintoja

Lyhyessä ajassa maailma on muuttunut. Poikkeustilanteessakin perheyhtiönä SOL haluaa tehdä voitavansa koronaviruksen nujertamiseksi ja tukea asiakkaidensa toimintaedellytykset huolehtimalla puhtauden ja hygieenisyyden lisäksi mm. logistiikkapalveluiden tavaravirrat satamissa, lentoasemalla ja terminaaleissa sekä huomioida kiinteistöjen hoidossa ja huollossa ilmenevät lisätarpeet.

Uusi arki Uutiset

SOL Henkilöstöpalvelut ja koronatilanne

SOL Henkilöstöpalvelujen valtakunnallinen palveluverkosto palvelee asiakkaita ja työnhakijoitamme koronatilanteesta huolimatta. Hyödynnämme toiminnassamme etätyötyöskentely- ja videohaastatteluratkaisuja turvataksemme henkilökuntamme ja asiakkaidemme terveyden…

Uusi arki Uutiset