Ajankohtaista

Olivian kesätyötarina

Olivia on työskennellyt parina kesänä SOLissa kesätyöntekijänä. Olen ollut SOLIssa siivoamassa ja työhönotossa tuuraamassa. Lisäksi olen ollut eri toimipisteissa tuuraamassa,…

Uratarinat

Ammattitutkintojen uudistus pähkinänkuoressa

Ammatillinen koulutus uudistui tämän vuoden alussa. Paineita reformiin on tullut useasta suunnasta: työelämä muuttuu, opiskelijoiden tarpeet ovat yhä yksilöllisempiä, julkiset menot ovat suurennuslasin alla ja eriarvoisuuden riski kasvaa. Uudistus on suuri, ja sen myötä moni asia muuttuu. Tässä niistä kolme tärkeintä oman alamme opiskelijan näkövinkkelistä:

Blogi

Moninaisuus työyhteisössä on rikkaus

SOL on monikulttuurinen työyhteisö, joka tarjoaa yhtäläiset mahdollisuudet kaikille työntekijöille. Edistämme kaikkien työntekijöiden yhdenvertaisuutta ja ehkäisemme syrjintää sen kaikissa muodoissa.

Uutiset

Mielessä loistava idea, mutta en uskalla tuoda sitä julki

Harva idea on syntyessään valmis ratkaisu. Usein parhaimmat ideat lähtevät liikkeelle juuri oudolta tuntuvista, epätavallisista ja jopa villeistä mielenliikkeistä. Voi käydä myös niin, että moni hyvä idea jää kertomatta, koska pelätään idean olevan vähäpätöinen tai että joku lyttää sen heti ensi metreillä. Miten sinä tai teidän organisaationne kerää ideoita ja kannustaa tuomaan niitä julki?

Blogi