Ajankohtaista

Vartijasta esimieheksi

SOLin palveluesimies Jari Lindsténillä on 20 vuoden kokemus turva-alan töistä kentällä, mutta hän on vähitellen siirtynyt yhä enemmän esimiestehtäviin. Hän suorittaa työn ohella lähiesimiehen ammattitutkintoa.

Solisti Uratarinat

Ponnahdus uudelle uralle

Päivi Jurvelista tuli siivousalan palveluohjaaja vuosi sitten. – Olen tosi tyytyväinen alan vaihtamiseeni, vaikka ensin pohdinkin, että uskaltaako sitä. Oppia olen saanut erilaisista SOLin koulutuksista ja nyt suoritan lähiesimiestutkintoa oppisopimuksella.

Solisti Uratarinat

Evely tekee työtä, joka on lähellä hänen sydäntä

Virolainen Evely Gorobinski toimii SOL Baltian henkilöstöpäällikkönä. Kokemusta HR-alalta häneltä löytyy 13 vuoden ajalta. Tänä vuonna Evely sai tunnustusta työstään ja loistavista johtamistaidoistaan, kun hänet palkittiin Viron HR-johtajana Viron johtavan HR-järjestön, Paren, toimesta. Jututimme Evelyä SOL Päivillä Vierumäellä ja kyselimme hänen mietteitään tunnustuksesta sekä työstään.

Uratarinat

Lapin luonto vei Marian Leville

SOLilainen Helsinki-Vantaan lentokentällä työskennellyt Maria Mäkinen halusi pari vuotta sitten elämäänsä kunnon muutosta. Oman työnantajan kautta muutto pohjoiseen laskettelukeskukseen sujui kätevästi ja Levillä hän aloittaa nyt toista kauttaan tunturihotellin palveluohjaajana ja siivoustiimin vetäjänä.

Solisti Siivouspalvelut Uratarinat