Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia. Se mahdollistaa niiden tuotteiden käsittelyn, jotka eivät kestä vaurioitumatta tavanomaista pesua – ja vaikka tuote kestäisikin pesun, voidaan otsonoinnilla myös osittain korvata tai vaihtoehtoisesti tukea sitä. Urheiluvaatteille ja -välineille, kuten esimerkiksi jääkiekkovarusteille, otsonointia tehdään paljon ja se on loistava keino saada niistä raikkaat ja desinfioidut.

Otsonointikaapissa tapahtuva raikastus poistaa mm. tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja ummehtuneisuuden hajut. Tuote desinfioituu ja homesienet, itiöt sekä bakteerit tuhoutuvat. On kuitenkin muistettava, että näkyvä lika ei lähde otsonointikaapissa, vaan silloin tarvitaan tavanomaista pesumenetelmää.

Kyseinen raikastusmenetelmä ei sisällä kuin happea, joten käsittelystä ei jää yhtään kemikaalijäämiä luontoon eikä käsiteltävään tuotteeseen.

Tuotteet, jotka tarvitsevat otsonointia, voi tuoda mihin tahansa SOL Pesulaan. Otsonoinnin hinta on 10,00 – 60,00 € määräytyen aina tuotekohtaisesti.

Lisätietoja otsonoinnista saat Alppiharjun palvelupesulastamme, Porvoonkatu 3 00510 Helsinki tai numerosta 040 779 7209.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %