Kesätyö 2024 – ensikosketus työelämään tai vaihtelua aiempaan

Löydät avoinna olevat kesätyöpaikat sivun alaosasta. Kesätyöpaikkamme avautuvat hakuun alueellisesti tammi-maaliskuussa.

Kesätyö on loistava mahdollisuus hankkia työkokemusta, jota sinulla ei vielä välttämättä ole. Tuemme onnistumistasi ja meillä on monesti mahdollisuus tarjota alasta kiinnostuneille työtä myös kesän jälkeen joustavasti omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.

Kesätyöt määräytyvät kohteiden mukaan aamuvuorosta iltaan, arkeen ja viikonloppuun. Kesätöitä on tarjolla on niin kokoaikaisia pestejä kuin osa-aikaisia hommia, joten kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti, milloin sinulle sopisi parhaiten työskennellä ja mille ajanjaksolle kesällä olet kesätöitä etsimässä.

Tärkeintä meille on reipas ja positiivinen asenteesi, etkä kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Osassa kesätyötehtävissä tarvitaan tiettyä osaamista ja arvostetaan aikaisempaa työkokemusta, mutta perehdytämme sinut aina huolella tehtäviisi. Lue lisää kesätyötarinoista

Hyvin tehty työ ja halu menestyä kanssamme avaa hyvät mahdollisuudet pidemmällekin urapolulle SOLilla kesätöiden jälkeen.

Liity osaksi isoa ja aurinkoista SOL – perhettämme!

Olemme Vastuullinen Kesäduuni -kumppani ja noudatamme reilun kesätyön periaatteita. Lue lisää Vastuullisesta Kesäduunista

Kesätyöpaikat eri palvelualoilla