Kaikki kesätyöpaikkamme näet täältä: Kesätyöpaikat

Voit myös jättää alakohtaisen avoimen kesätyöhakemuksen täältä:

Puhtaanapito: https://ats.talentadore.com/apply/kesatyontekijoita-siivouksen-pariin/ZnxJEm

Pesula: https://ats.talentadore.com/apply/pesulan-kesatyo/mMlegD

Turva-ala: https://ats.talentadore.com/apply/sol-turvapalveluiden-kesatyo/ZjM0V8

Olemme Vastuullinen Kesäduuni -kumppani ja noudatamme reilun kesätyön periaatteita. Lue Vastuullisesta Kesäduunista lisää >>

Ensikosketus työelämään

Mitä kaikkiruokaisempi olet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on työllistyä!

Työvuorot määräytyvät kohteiden mukaan aamuvuorosta iltaan, arkeen ja viikonloppuun. Tarjolla on niin kokoaikaisia pestejä kuin osa-aikaisia hommia, joten kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti, milloin sinulle sopisi parhaiten työskennellä ja mille ajanjaksolle kesällä olet kesätöitä etsimässä.

Tärkeintä meille on reipas ja positiivinen asenteesi, etkä kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Osassa tehtävistä tarvitaan tiettyä osaamista ja arvostetaan aikaisempaa työkokemusta, mutta perehdytämme sinut aina huolella tehtäviisi. Sinä siis voit hyvinkin löytää SOLilta myös sen ensimmäisen kesätyöpaikkasi.

Kesätyö on loistava mahdollisuus hankkia yleistä ja alakohtaista työkokemusta, jonka todistat tuleville työnantajillesi työtodistuksella ja hyvillä suosituksilla. Onnistumisessasi tuemme me ja monesti meillä on mahdollisuus tarjota alasta kiinnostuneille työtä myös kesän jälkeen omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.

Hyvin tehty työ ja halu menestyä kanssamme avaa hyvät mahdollisuudet pidemmällekin urapolulle SOLilla. Liity osaksi isoa ja aurinkoista SOL – perhettämme!