Kesäksi paikka auringon alta

Tänäkin vuonna palkkaamme yli 800 kesätyöntekijää kiinteistö- ja turvallisuuspalvelualalle. Tutustu kesätyöpaikkoihimme ja saatat löytää itsesi ensi kesänä auringon alta. Kaikki kesätyöpaikkamme löydät tästä linkistä. Kesätyöpaikkoja avautuu kokoajan lisää, joten  stay tuned!

Olemme monelle nuorelle ensikosketus työelämään. Otamme sinut ilolla vastaan, perehdytämme ja koulutamme. Tule oppimaan miten suuressa Suomalaisessa perheyrityksessä paiskitaan hommia ilolla.

SOL on mukana myös Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kesätyö siivittää elämässä eteenpäin. Katso kesätyöntekijöidemme fiiliksiä kesätöistä:

Kesätyö siivittää elämässä eteenpäin. Katso Katjan uratarina kesätyöntekijästä palveluohjaajaksi.

Siisti kesäduuni laivalla

Taru Kortelainen on jo kolmatta kesää SOLin laivatiimissä. Hän pelaa jääpalloa ja on jo edustanutkin Suomea MM-kisajoukkueessa. – Joukkuepeleissä pelataan joukkueelle, ei itselle. Olen huomannut, että tämä toimii myös töissä.

Kaksi vuotta sitten, tuolloin 18-vuotias Taru Kortelainen etsi kesätöitä.
– Lähetin silloin hakemuksia tosi moneen paikkaan ja osasta ei tullut edes vastausta, mikä tuntui aika kurjalta, Taru kertoo.

– SOLista olin kuullut että sinne otetaan myös nuoria töihin. Olinkin sitten tosi iloinen, kun sain kutsun työhaastatteluun. Sinne meneminen kyllä jännitti aika lailla, mutta haastattelussa olikin rento tunnelma ja sain töitä laivasiivouksesta.

– Jo tammikuussa SOLilta soitettiin, että tulenko taas kesällä töihin. Viime syksynä olisin myös voinut jäädä tekemään tuntitöitä, mutta koulu olisi siitä varmaan kärsinyt.
– Se on varmaan hyvä mahdollisuus myöhemmin, vaikka opintojen rahoittamiseen.
Taru kertoo saaneensa työhön ja työvälineisiin hyvän perehdytyksen ja käsitys siivouksesta on myös muuttunut.
– Kotonakaan ei tee mieli tehdä enää mitään siivoustöitä ”sinne päin”. Tykkään siitä, että on puhdasta. Lue juttu kokonaisuudessan tästä >>

 

SOL on mukana

Vastuullinen kesäduunikampanjassa.

Vuosittain 300 SOLilaista opiskelee

tutkinnon SOL Oppisopimuskoulutuksella.

Moniosaaminen on nykyaikaa.

Lue lisää monipalvelu trainee koulutuksestamme.