Olemme SOL-konsernin suurin toimija ja alan edelläkävijä. Etsimme joukkoomme

SIIVOUS- JA PUHDISTUSPALVELUALAN
AMMATTILAISIA ympäri Suomen.

SOLissa käytämme siivoustyön ammattilaisistamme nimitystä palveluvastaava, sillä siivoojamme ovat vastuussa tuottamastaan palvelusta, eli erinomaisesta siivousjäljestä.

Töitä on tarjolla hyvin monipuolisissa kohteissa ja tehtävissä. Annamme arvoa alan tutkinnolle, mutta erityisesti meitä kiinnostaa asenteesi, sillä perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi. Pääset osaksi iloista ja osaavaa työyhteisöä, jossa työskennellään hyvässä yhteistyössä ja työkaveria autetaan sekä tuetaan tarvittaessa.

Hyväksythän statistics evästeet katsoaksesi videon

SOLilaisessa työkulttuurissa arvostetaan oma-aloitteisuutta, rehellisyyttä ja täsmällisyyttä. Työntekijät ovat tasa-arvoisia keskenään ja esimiestäkin voi sinutella. Me SOLissa haluamme tuottaa asiakkaillemme elämyksiä arkeen. Elämys arjessa ilahduttaa, innoittaa ja sykähdyttää. Parhaimmillaan se tuo hyvän mielen, hyvän elämän, hyvän arjen ja puhtauden sekä turvallisuuden tunteen. Jokainen SOLilainen on tärkeässä tehtävässä toteuttamassa palvelujamme. Aurinkoinen palvelu merkitsee sitä, että meidän kanssamme asioidessaan asiakas tuntee olevansa tekemisissä iloisen ja osaavan ammattilaisen kanssa. Haluamme, että työntekijämme onnistuvat työssään, kehittyvät ja laajentavat osaamista. Oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja kasvaa tehtävissäsi esimiestasolle saakka.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme>>