Etusivu  /  Blogi  /  Vinkit arkeen

Juhli huoletta!

12.05.2017 / Taija Paavola

Juhlissa sattuu ja taphtuu, ja niin kuuluukin! Kokosimme viisi vinkkiä miten juhlit huoletta.

 • Uudet vaatteet kannattaa suojakäsitellä pesulassa. Tällöin jopa punaviini voi irrota vaaleasta silkkipuserosta.
 • Jos punaviini läikkyy päällesi, imeytä tahra huokoiseen paperiin. Varo käyttämästä värillistä servettiä, josta irtoaa väriä vaatteeseen. Nauti toinen lasillinen ja anna ammattilaisen hoitaa tahranpoisto.
   
 • Sähköisyyttä poistava, suihkutettava antistatic tuote on loistava pakkasella, erityisesti villa- ja silkkivaatteille ja esim. hameen vuoriin.
   
 • Suihkuta hajuvettä ja hiuslakkaa ennen pukeutumista. Suihkautus saattaa imeytyä kankaaseen ja tulla esiin ikävinä läikkinä vasta pesun jälkeen.
   
 • Juhlavaatteiden kainalokohtiin on monesti ommeltu kankaisia kainalosuojia. Nopea vaihtoehto on hankkia kertakäyttöisiä kainalosuojia, jotka ovat käteviä kiinnittää puvun tai takin kainalokohtiin tarrapinnan ansiosta.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit

Jarkko

Jarkko H.

Palvelupäällikkö SOL Pesulapalveluilla jo reilun 13v:n ajan.
Työn vastapainona sopivasti sporttia, lähinnä lenkkeilyä ja talvisin viihdyn myös suksilla, mutta vain ”alamäkilaskua”. Kesäisin viihdyn kaksipyöräisten satulassa, sekä moottorilla varustetun ja poljettavan selässä. Suurin intohimo kuitenkin musiikin parissa: Soittelen parissa eri bändissä kitaraa, joista toisessa yritän parhaani mukaan myös lauleskella + käyn mieluusti keikoilla/konserteissa.

Eli pyykkiä, sporttia ja rokkia!!