Etusivu  /  Blogi  /  Blogikirjoitus

Palvelujohtamisen kivijalka on henkilöstö

03.05.2017 / Juhapekka Joronen

SOL ei olisi noussut menestyväksi palveluyritykseksi ilman vahvoja arvojamme. Positiivinen ihmiskuva on henkilöstöstrategiamme kantava voima. Uskomme, että jokainen haluaa tehdä hyvää työtä, onnistua, olla ajatteleva ja kehittyä työssään. Haluamme luoda ympärillemme ilmapiirin, joka kannustaa arkiluovuuteen ja sallii erilaisuuden.

Oikealla asenteella ja ammattitaidolla työntekijämme saavat asiakkaamme rakastumaan meihin aina uudelleen. SOLilaisuus näkyy ja tuntuu asiakasyrityksissämme. Matalasta organisaatiosta on muodostunut meille kilpailuetu. Vastuu ja vaikuttamismahdollisuudet on viety organisaatiossamme mahdollisimman alas. Olemme herkkiä reagoimaan asiakkaan ja palveluvastaavien toiveisiin ja tarpeisiin. Moni uusi asia on meillä lähtenyt liikkeelle asiakkaiden toiveista tai palveluvastaavan huomiosta. 

Moninaisissa olosuhteissa kasvaminen ja kannattava kasvu vaatii meiltä luonnollisesti henkilöstöön panostamista.  Meille perehdytys, jatkuva kouluttautuminen ja uuden oppimisen mahdollistaminen on ollut aina tärkeää. Omien koulutusten ja tutkintojen kautta jokainen työntekijämme voi edetä urallaan. Henkilöstöämme kehitetään jatkuvasti. Se takaa tulevaisuutemme.

Monimuotoisuus ja -kulttuuri voimavarana

Meille monimuotoisuus on kaikissa muodoissaan rikkaus. Korostamme kaikessa toiminnassa työntekijöiden yhdenvertaisuutta. SOLilaisista noin kolmasosa on ulkomaalaisia, jotka tulevat yli 60 eri maasta ja kaikista maanosista. Heidän integroitumistaan ja suomalaiseen työelämään sopeutumista tuetaan monin eri tavoin. Ikäohjelmassamme erityishuomion kohteena ovat nuoret ja eläkeiän jo saavuttaneet työhaluiset SOLilaiset.

Helppoa elämää

Mottomme on helppoa elämää asiakkaille eli palvelumme ratkaisee olemassa olevan ongelman. Huolehdimme turvallisuudesta, pesemme takin, vuokraamme ammattilaisen tekemään työn tai pistämme talon kuntoon. Flexon myötä palvelemme myös logistiikassa yritysten omissa tiloissa. Asiakas saa helpon elämän, kun prosessimme ovat hiottuja. Voimakas kehityskulttuurimme hyödyntää innovaatioita sekä työntekijöiden oivalluksia.

Juhapekka Joronen, SOL Palveluiden toimitusjohtaja

SOLin arvot ovat aurinkoisen tyytyväinen asiakas, iloinen työntekeminen, luotettavuus, arkiluovuus ja yrittäjyys. Positiivinen ihmiskuva luotsaa onnistumaan ja tekemään entistä parempaa.

SOL on
Kansainväliseksi laajentunut SOL on perheyritys ja palvelee Suomen lisäksi Baltiassa, Venäjällä ja Ruotsissa. SOLin palvelukokonaisuuksiin kuuluu monipuoliset kiinteistö- ja turvallisuuspalvelut, hälytyskeskus, siivous- ja toimitilapalvelut, pesulapalvelut sekä henkilöstöpalvelut, johon sisältyy henkilöstön vuokraus ja rekrytointipalvelut. SOL työllistää tällä hetkellä 13 000 henkilöä, josta 4 000 työskentelee ulkomaan toiminnoissa. 

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit

Juhapekka

Juhapekka Joronen

Juhapekka Joronen on SOL Palveluiden toimitusjohtaja.