Pirssi pihaan ja pyykit pesulaan

Jollet omista omaa ajoneuvoa, niin arjen luksusta on tilata nouto ja palautus suurille ja painaville matoille. Jos haluat kierrättää suuren määrän lakanoita pesulan kautta ja tilata kotikuljetuksen näille, ne palautuvat puhtaina ja mankeloituna. Kun haluat lähettää juhlavaatteesi pesuun, tilaa nouto ja palautus kotiisi. ja säästä aikaasi kaikkeen muuhun.

Mattojen kotinouto

Sisustettavat tilat ovat tänä päivänä suuria ja niin olo- kuin julkitilojen matot myös kooltaan mahtavia. Suurien mattojen siirtäminen paikasta toiseen on fyysisesti jo oma urakkansa. Kuljetusvälineet vaativat yllättävän suuret takatilat, jotta rullalle pyMattojen pesuöritetyt matotkin saadaan mahtumaan auton kyytiin. Ei ole vaikeaa ymmärtää niitä, jotka kamppailevat edellä mainittujen asioiden lisäksi vielä matkan päätteeksi vapaina olevista, usein maksullisista parkkipaikoista mielellään suhteellisen lähellä määrän päätä. Taloudellinen sijoitus noutopalvelun ostoon monesti kaikkine haasteineen aika ja vaiva mukaan lukien, on vaivan väärti ja palvelun helppous saattaa koukuttaa palvelun käyttäjän jatkossakin helppoudellaan.

Palvelut ikäihmisille ja liikutarajoittesille

Vaikka fyysisten kontaktien vaara ei varmasti jatkossa pitkällä ajanjuoksulla ole enää vaaraksi, noutopalveluiden helppous erityisesti ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille on merkittävä. Ajattelematta epidemiaan liittyviä haasteita, kotinouto helpottaa riskiä moniin muihin terveydellisiin epäkohtiin, mitä aiheutuu raskaista nostoista, liukastumisista, venähdyksistä tai horjahtamisista. Vaikka palvelun tuottajat ja liikkeiden tilat suunnitellaan ottamaan huomioon myös liikuntarajoitteisten asiakkaiden tarpeet mahdollisimman hyvin, toimiva kotinoutopalvelu poistaa tästäkin aiheutuvat ongelmat helposti. Parin puhelinsoiton ja pienen sijoituksen avulla saat käyttöösi arkeasi helpottavan palvelun, mikä on takuulla kokeilun arvoinen. Jatkosta päätät sinä, vastasiko palvelu odotuksiasi. Kotinouto toimii lisäksi mainiona lahjaideana vanhemmillesi, isovanhemmillesi tai kiireistä arkea eläville nuoremman sukupolven perhe-elämän pyörittäjille.

Kotinouto

Poikkeuksellinen vuosi on tuonut meille monille aivan uusia ja erilaisia tarpeita monien asioiden suhteen. Yritykset ovat joutuneet kehittämään olemassa olevia toimintoja vastatakseen asiakkaidensa tarpeisiin ja työntekijöidensä työoloihin. Kotitalouksien on ollut myös tarve suunnitella omat toiminnot uusiksi turvatakseen tiettyjen palvelujen säännöllinen saanti turvallisesti.

Miten tavata tuttuja, mitkä ovat toimintatavat kouluissa ja työpaikoilla, millä tavoin hoidat kauppakäynnit, miten käy säännöllisten harrastusten kanssa? Lähes kaikkeen on suunniteltu poikkeusajan tavat toimia, eikä mitään voi tehdä rutiininomaisesti.

Palvelujen joustavuus ja helppous ovat nousseet todella merkittävään asemaan, ja erilaisten palvelujen toimittaminen kotiovelle on alkanut olla nykypäivää monien asioiden kohdalla. On liikkuvia parturiautoja, kaupat ja ravintolat kuljettavat ruoat kotipihaan, verkkokaupan ostoksia kuljetetaan entistä enemmän suoraan kotiosoitteeseen. Palvelujen kirjo alkaa olla tässä muodossa todella mittava.

Pesulan tarve ja säännöllinen käyttö on monille yksityistalouksillekin todella tärkeää. Pyykkien kotinoutoon on ollut reagoitava siis kotitalouksia ajatellen ja palvelu järjestettävä entistä tehokkaammin ja joustavammin. Henkilökohtaisen asiakaspalvelun tärkeyttä ja merkitystä ei voi liikaa korostaa, mutta palvelun helppous on alkanut painamaan varsinkin poikkeusolojen aikana entistä enemmän vaakakupissa. Kuljetuspalveluiden ja kotinoudon kustannuspaineet ovat vuosi vuodelta muuttuneet hankalammaksi asiakkaan kukkaron kannalta, mutta kasvava kilpailutilanne sekä kysynnän kasvu on tuonut onneksi uusia ja kustannustehokkaita vaihtoehtoja markkinoille.

Tilaa kotinouto

Ajan ja vaivan säästämisen eteen ollaan nykyään valmiita panostamaan ja palveluiden käyttäminen ei ole laiskuutta, vaan ajan käytön priorisointia juuri itselle ja läheisille tärkeisiin asioihin. Tästä syystä nyt jo useissa kaupungeissa ympäri Suomen SOL Pesulat tarjoavat yritysten lisäksi yksityisille mahdollisuuden hoitaa kaikki pesulan asiat kotinoudon avulla. Jos arvostat helppoutta, tämä takuulla toimii parhaiten juuri sinulle. Ole yhteydessä suoraan lähimpään SOL Pesulaasi ja kysy lisää kotinoudon mahdollisuuksista. Tilaa kotikuljetus ja ylläty, kuinka helppoa pyykin pesu voikaan olla kohdallasi.

Jarkko H. Palvelupäällikkö SOL Pesulapalveluilla jo reilun 13v:n ajan. Työn vastapainona sopivasti sporttia, lähinnä lenkkeilyä ja talvisin viihdyn myös suksilla, mutta vain ”alamäkilaskua”. Kesäisin viihdyn kaksipyöräisten satulassa, sekä moottorilla varustetun ja poljettavan selässä. Suurin intohimo kuitenkin musiikin parissa: Soittelen parissa eri bändissä kitaraa, joista toisessa yritän parhaani mukaan myös lauleskella + käyn mieluusti keikoilla/konserteissa. Eli pyykkiä, sporttia ja rokkia!!