Webinaaritallenne: Tulevaisuuden työ

Webinaaritallenne: Tulevaisuuden työ

SOL on kasvanut 30 vuodessa merkittäväksi palvelujen tarjoajaksi sekä työllistäjäksi Suomessa. Tämän kunniaksi järjestimme 13.10.2022 SOL 30 vuotta -juhlawebinaarin aiheesta: Tulevaisuuden työ ja miten siitä selvitään.

Webinaarissa olivat mukana vierailevina asiantuntijoina futuristi Elina Hiltunen ja työelämäprofessori Lauri Järvilehto. SOLin Juhapekka Jorosen alustuksen jälkeen Elina Hiltunen aloittaa webinaarin ja kertoo työn muuttumisesta globaalien megatrendien vaikutuksesta. Järvilehto jatkaa (kohdasta 27:40) siitä, millaisin keinoin organisaatiot selviävät työn muutoksesta ja lisäävät resilienssiä muutoksiin.

Paneelikeskustelu alkaa kohdasta 1:02. Työstä ja palvelutoimialan tulevaisuudesta keskustelemassa olivat Jere Pirhonen SRV:ltä ja Pia Gramén Kiinteistötyönantajat ry:stä. SOLista panelisteina olivat Juhapekka Joronen, Jussi Holopainen, ja Markus Andersson.

Hyväksythän statistics evästeet katsoaksesi videon

Mikäli upotus ei näy,  katso koko webinaaritallenne tästä

Kerrothan palautteesi webinaarista, se auttaa meitä jatkossa kehittämään webinaariaiheita ja sisältöjä. Jos jätät yhteystietosi, niin lähetämme sinulle jatkossa etukäteen tietoa tulevista webinaareistamme. Otathan seurantaan myös SOLin LinkedIn  ja YouTube -kanavan

Webinaaripalaute