Harjoittelijana palveluaulassa

Hei! Olen Nella Kaasalainen, Oulunkylän yhteiskoulusta ja suoritan 2 viikon TET-harjoittelua SOL-yhtiöiden pääkonttorin palveluaulassa.

Minkälaista TETissä on ollut?

– Kivaa! Täällä on ollut tosi mukava olla. Tunnelma on aina hyvä ja minut on otettu positiivisesti vastaan. Olen saanut uusia kokemuksia ja mukavaa vaihtelua normaaliin kouluarkeen. Jännittävää tehdä oikeita töitä ja olla osana työyhteisöä.

Mitä työtehtäviä olet päässyt tekemään?

Työt ovat olleet monipuolisia, olen tehnyt mm. henkilö- ja valttikortteja, ottanut asiakkaita ja paketteja vastaan aulassa, vastaillut sähköposteihin, purkanut saapuneita lähetyksiä paikoilleen, lähettänyt postia ja tilannut toimistotarvikkeita. Aamulla ei aina tiedä mitä eteen tulee, vaan jokainen päivä on uusi ja erilainen.

Näetkö SOLin uusin silmin?

Opin SOLista paljon uutta ja näen SOLin erilaisena kuin ennen. Huomasin, että SOLin palvelut ovat kattavampia mitä kuvittelin ja täällä on paljon muutakin kuin pesula. SOL erottuu muista yrityksistä olemalla omanlainen, esim. SOL keskittyy sisustuksessa erilaisuuteen ja kodinomaisuuteen. SOL on myös iloinen ja positiivinen ilmapiiriltään.

Millaisia vinkkejä antaisit työelämään?

-Älä ota liikaa paineita, TETissä ohjeistetaan hyvin ja opit nopeasti tarvitsemasi asiat.

Tee työt huolellisesti ja keskity hyvin, ja tee asiat loppuun asti.