Koronarokotuspisteessä puhtaus ja hygienia tärkeässä roolissa

Helsingin kaupungin ensimmäistä koronarokotuspistettä rakennettiin nopealla aikataululla Helsingin Messukeskukseen.  Väljien tilojen ansioista väliaikaisella rokotusasemalla voidaan rokottaa satoja kaupunkilaisia päivän aikana. Vaikka määrät ovat suuria, asiakkaiden turvallisuudesta pidetään hyvää huolta. Messukeskuksessa tilojen puitteissa turvavälit toteutuvat hyvin ja ihmisillä on riittävästi omaa hengitystilaa ja väljyyttä muihin ihmisiin.

SOL vastaa kohteen siivouksesta ja kiitosta on satanut myös loppukäyttäjäasiakkailta. Helsingin Kaupungin puhtauspalveluiden asiantuntija Heidi Saajamo on erittäin tyytyväinen SOLilaisten joustavaan ja palvelevaan otteeseen.

– Kaikkia asioita ei ehditty pistettä rakentaessa suunnitella, mutta SOL otti tilanteen hyvin haltuunsa. Asiakasmäärän kasvaessa olemme voineet tehostaa siivousta helposti ja muuttuneisiin tilanteisiin reagoidaan nopeasti, kiittelee Saajamo.

Myös Saajamo on huomannut siivoustyön kunnioituksen kasvaneen.

– Asiakkaat kiinnittävät siivoukseen eri tavalla huomiota. Ennen visuaalisella puhtaudella oli suurempi painoarvo, nyt tarkkaillaan miten ovenkahvoja ja valokatkaisimia sekä muita pintoja pyyhitään ja halutaan jopa tietää, miten usein siivousta tehdään. Helsingin kaupungin kohteissa kosketus ja otepintojen pyyhintää onkin lisätty. Pidämme myös huolta, että käsienpesuun on aina mahdollisuus ja käsihuuhdetta on aina saatavilla. Siivous saa nyt näkyä ja se on hieno asia, kiittelee Saajamo.