SOL Pesulapalveluiden Kotinoutopalvelu 

Helpota arkeasi ja ulkoista pyykkihuoltosi! SOL Pesulapalveluilla voi kerralla pesettää kaikki vaatteet ja kodintekstiilit. Kotinoutopalvelu säästää aikaa ja lisää helppoutta erityisesti painavien pesetettävien kuljetuksiin, kun pestävät tuotteet noudetaan ja palautetaan suoraan kotiovellesi.  

Kotinoutopalvelu pk-seudun ulkopuolella

  • Kotinoutopalvelu toimii Lohjalla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Vaasassa, Jyväskylässä ja Oulussa (poislukien Oulunsalo, Haukipudas, Kiiminki, Ylikiiminki ja Yli-Ii).
  • Tilaus tehdään soittamalla palvelevaan SOL Pesulaan, katso yhteystiedot klikkaamalla yllä palveleva paikkakunta tai katsomalla täältä 
  • Kuljetusmaksu on 57,00 € sisältäen noudon ja palautuksen.

Toimitusaika, pakkaaminen ja maksaminen 

Kotinoudon toimitusaika on pääsääntöisesti yksi viikko, matoille ja nahkatuotteille kaksi viikkoa. Muistathan pakata noudettavat tuotteet ja liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi. Jos tilaat kotinoudon matoille, kääri matto rullalle ja sido esimerkiksi narulla tai teipillä.  

Palautuksen voi halutessaan tilata myös myöhemmäksi ajankohdaksi. Huomioithan, että mahdolliset arkipyhät pidentävät nouto- ja palautusaikataulua ja toimitus siirtyy viikolla.  

Saat laskun postitse ilman laskutuslisää. Maksuehto on 14 päivää netto ja viivästyskorko on korkolain mukainen.  

Pesuhinnastoomme pääset tutustumaan tästä. 

Tutustu myös SOL Pesulapalveluiden toimitusehtoihin.

Jos heräsi kysyttävää, autamme mielellämme noutopalvelu@sol.fi / 040 779 7285.