Toimimme valtakunnallisesti monilla eri toimialoilla. Toimialaosaamisemme on laaja – joka toimistolta löytyy vahvaa toimialaosaamista ja monipuolisista taustoista koostuva rekrytointitiimimme takaa sen, että palvelemme Sinua ammattitaidolla.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on joustava ja turvallinen tapa hakea ammattitaitoista lisä- tai sijaistyövoimaa muuttuviin markkinatilanteisiin ja sesonkeihin.

Vuokraa ja varmistu -lupauksemme

Ennen rekrytointipäätöksen tekoa vuokraus on joustava tapa saada näkemystä työntekijän soveltuvuudesta haettuun tehtävään.

Rekrytointi

Henkilöstöllämme on kokemusta työelämästä ja rekrytoinneista. Samalla ammattitaidolla haemme sopivat henkilöt kulloinkin auki olevaan tehtävään. Laadimme hakuilmoitukset, huolehdimme niiden markkinoinnista, vastaamme tiedusteluihin ja käsittelemme hakemukset. Haastattelemme hakijat ja esittelemme ehdokkaat asiakasyritykselle. Käytämme tilanteen mukaan rekisteri-, ilmoitus- ja suorahakuja.

Kotimaisena ja vakavaraisena yhtiönä SOL Henkilöstöpalvelut huolehtii yhteiskunnallisista velvollisuuksistaan kaikilla osa-alueilla.