Total Kiinteistöpalveluiden ja SOL Palveluiden fuusio

Jyväskylän kaupunki myi tytäryhtiönsä Total Kiinteistöpalvelut Oy:n SOL Palvelut Oy:lle tämän vuoden tammikuussa. Yhtiöt yhdistyvät 6.9.2019. Toiminta jatkuu normaalisti, mutta yhdistymisen myötä yhtiön nimi muuttuu SOL Palvelut Oy:ksi.

Yhdistymisen myötä voimme tarjota alueellisesti kattavammin kiinteistöhuoltoa ja kiinteistöteknisiä ratkaisuja sekä turvallisuuspalveluita. Tulemme jatkossakin keskittymään siirtyvän henkilöstön kouluttamiseen ja tarjoamaan erilaisia urapolkumahdollisuuksia. Vuosittain SOL Palveluissa n. 300 henkilöä valmistuu perus- tai jatkotutkintoihin.

Kiinteistöpalveluiden palvelujohtajana toimii Lia-Maria Ihatsu, ja turvallisuuspalveluissa palvelujohtaja Arto Mäkinen. Siivous- ja aulapalvelujen vastuuhenkilönä toimii asiakkuuspäällikkö Rikka Rahikainen. Asiakasyhteyshenkilöissä ei tapahdu muutoksia.

SOL Palvelut Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa siivous-, toimitila-, kiinteistö-, turvallisuus-, pesula- ja henkilöstöpalveluja. Suomessa SOL työllistää noin 9000 henkilöä. SOL-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 306 milj. euroa SOL työllistää Jyväkylän seudulla lähes 500 työntekijää. Jyväskylän alueella SOLilla on vahva jalansija palvellen hotelleja, oppilaitoksia ja kaupan toimijoita.

Lisätietoja Lia-Maria Ihatsu puh. 050 600 55, lia-maria.ihatsu@sol.fi