SOLin uusiin, ekologisiin työvaatteisiin on käytetty 345 000 kierrätettyä muovipulloa

SOL-yhtiöt pukee lähes 10 000 työntekijää ekologisiin työvaatteisiin. Koko SOLin Suomen henkilöstö työskentelee jatkossa vaatteissa, joiden materiaali on tuotettu vastuullisesti.

Raaka-aineena on käytetty 345 000 kierrätettyä muovipulloa. Työvaatteiden suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa suomalainen työvaateyritys TouchPoint Oy. Vastuullisuus on SOLille tärkeä kriteeri, kun malliston materiaaleja ja yhteistyökumppania valittiin.

Mietimme jatkuvasti sitä, kuinka voisimme toimia entistä ekologisemmin ja eettisemmin. Olemme saaneet ensimmäisenä siivousalan yrityksenä käyttöömme hotellisiivouksen Joutsenmerkin, ja on luonnollista, että otamme vastuullisuuden huomioon myös työvaatevalinnoissamme”, SOL Palveluiden kehitysjohtaja Riitta Sirviö sanoo.

Tuotelapusta voi lukea käytettyjen muovipullojen määrän

SOL haluaa viestiä työvaatteidensa ekologisuudesta myös ulospäin, ja siksi kaikkien vaatteiden helmaan tulee ”Sustainable choice by SOL” -label. Sisäpuolen tuotelapusta voi lukea, kuinka monta käytettyä muovipulloa kyseiseen vaatteeseen on käytetty.

Tulevaan mallistoon on suunniteltu yhteensä 11 erilaista vaatekappaletta, joita voi yhdistää mix and match -tyylisesti. Uuden malliston vaatteet tulevat käyttöön asteittain.

SOL on alansa edelläkävijänä tehnyt vaikuttavan valinnan. On ollut upeaa suunnitella heille mallisto, joka on käytettävyydeltään ja kestävyydeltään huippulaatua ja mukautuu 10 000 ihmisen hyvinkin erilaisiin työtehtäviin”, TouchPointin toimitusjohtaja Outi Luukko sanoo.

Hyväksythän statistics evästeet katsoaksesi videon

Lisätietoja

SOL-yhtiöt:
– Taija Paavola, viestintäpäällikkö, taija.paavola@sol.fi, p. 040 779 7298,

SOL on suuri suomalainen, kansainvälinen palvelualan perheyritys. Tuotamme monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita. Pesulapalvelumme helpottavat kuluttajien arkea ja henkilöstöpalvelumme tarjoavat joustavasti palveluosaajia yrityksille. Aurinkovoimalamme yhdistää asiakaspalvelun sekä hälytys- ja etähallintapalvelut yhdeksi kokonaisuudeksi. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä, työllistäen yli 14 000 henkilöä.