SOL turvaamassa tärkeitä toimintoja

Lyhyessä ajassa maailma on muuttunut. Poikkeustilanteessakin perheyhtiönä SOL haluaa tehdä voitavansa koronaviruksen nujertamiseksi ja tukea asiakkaidensa toimintaedellytykset huolehtimalla puhtauden ja hygieenisyyden lisäksi mm. logistiikkapalveluiden tavaravirrat satamissa, lentoasemalla ja terminaaleissa sekä huomioida kiinteistöjen hoidossa ja huollossa ilmenevät lisätarpeet.

Tilojen puhtaudella ja hygieenisyydellä on nyt erityisen suuri merkitys virusten leviämisen ehkäisemisessä. Vahvaa osaamistamme ovat oikeanlainen desinfioiva siivous, jolla varmistetaan tilojen käyttö päivittäisissä tilanteissa, koronavirusepäilyissä tai todetuissa tapauksissa.

Infektiopyykin ja tekstiilien desinfiointi onnistuu pesuloissamme, jossa pyykit pestään niille tarkoitetuissa infektiopusseissa.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi pyrimme sijoittamaan ammattilaiset asiakaskohteisiin, joissa apua tarvitaan eniten. SOL Henkilöstöpalveluiden ja Logistiikkapalveluiden valtakunnallinen palveluverkosto auttaa tarvittavissa vuokrahenkilöstöjärjestelyissä myös nopealla varoitusajalla.

Ketterän koulutusyksikkömme avulla pystymme perehdyttämään ja kouluttamaan henkilöstömme asiakaskohtaisten tarpeiden mukaisesti. Korkean hygienian asiakaskohteissa siivoustyötä tekevien on tärkeää tunnistaa tartuntojen synty- ja leviämistavat, jotta ymmärretään vastuu ja osuus infektioiden ehkäisyissä.

Lisätietoja:
Timo Sairanen, johtaja, henkilöstö- ja lakiasiat, puh. Puh. +358 45 6700 368, timo.sairanen@sol.fi

SOL on suuri suomalainen, kansainvälinen palvelualan perheyritys. Tuotamme monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita. Pesulapalvelumme helpottavat kuluttajien arkea ja henkilöstöpalvelumme tarjoavat joustavasti palveluosaajia yrityksille. Aurinkovoimalamme yhdistää asiakaspalvelun sekä hälytys- ja etähallintapalvelut yhdeksi kokonaisuudeksi. Henkilöstövahvuutemme Suomessa on 10 000 osaajaa. Venäjän, Baltian, Ruotsin ja Tanskan yritystemme kautta palveluamme saatavilla 4 000 alan osaajien voimin.

SOL Palvelut Oy                      SOL Pesulapalvelut Oy
SOL Henkilöstöpalvelut Oy     SOL Logistiikkapalvelut Oy