SOL on mukana Tulevaisuuden työpaikka -projektissa

SOL on valittu mukaan Sitran koordinoimaan Tulevaisuuden työpaikka -projektiin. Projekti kokoaa 60 työpaikkaa yhteen kehittämään työkaluja työpaikkojen uudistumiseksi ja työntekijöiden osaamisen ajan tasalla pitämiseksi.

Työelämä ja työn tekemisen tavat ovat murroksessa. Nopea muutos vaikuttaa myös siihen, kokevatko ihmiset osaamisensa vastaavan muuttuvan työelämän vaatimuksia tai kykenevätkö työpaikat tarjoamaan osaamisen uudistamiselle puitteet. Projektissa uskotaan, että tulevaisuuden työpaikka uudistuu vain ihmisten avulla.

– Koulutukset ja henkilöstön kehittäminen ovat olleet tärkeä osa SOLin toimintaa yrityksen alkuvuosista saakka, kertoo henkilöstöasian johtaja Timo Sairanen. Jatkuva oppiminen ja kehittäminen ovat tärkeitä asioita, ja näihin etsimme jatkuvasti uusia työkaluja.

Hr:n tiimi osallistuu huhtikuussa kokopäiväiseen Boot Camp -työpajaan. Työpajassa päästään kehittämään huippuammattilaisten avulla toimivia työkaluja oman työpaikan uudistumiseen. Työpajojen ideana on myös oppia toisilta ja uudistua yhdessä. Työpajat järjestää Sitra yhteistyössä Ilmarisen ja Henry ry:n kanssa ja työpajoissa syntyneet työkalut julkaistaan kaikkien käyttöön kesällä 2017.

Lisätietoja: Timo Sairanen, johtaja, henkilöstö- ja lakiasiat, puh. 045 670 0368, timo.sairanen@sol.fi

Lisätietoja projektista: www.tulevaisuudentyopaikka.fi, #tulevaisuudentyöpaikka